Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Forsvarerne af det ’Gamle Paradigme’
angriber Kina på München
Sikkerhedskonference.
Helga Zepp-LaRouche i
Nyt Paradigme Webcast, 22. feb., 2018

Forsvarerne af det ’Gamle Paradigme’
angriber Kina på München
Sikkerhedskonference.
Helga Zepp-LaRouche i
Nyt Paradigme Webcast, 22. feb., 2018
image_pdfimage_print

Så man skal forstå dette som førkrigs-propaganda, og folk falder let for ting, som er i de gængse medier, hvor de hellere skulle tænke sig om to gange. Det, som Rusland og Kina gør, er, at de er i færd med at opbygge en helt anden model for internationale relationer, der er specifikt modelleret efter ikkeindblanding og respekt for det andets lands anderledes samfundssystem. Derfor er denne propaganda simpelt hen et forfærdelig farligt scenarie med løgne, der faktisk tjener som en forberedelse til krig, og det er, hvad folk virkelig må forstå.

 

Download (PDF, Unknown)

 

 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*