Meddelelse:
Helga Zepp-LaRouche i Internationalt webcast,
torsdag 22. feb. kl. 18 dansk tid:
Forsvarerne af det »Gamle Paradigme«
angriber Kina på München Sikkerhedskonference

Meddelelse:
Helga Zepp-LaRouche i Internationalt webcast,
torsdag 22. feb. kl. 18 dansk tid:
Forsvarerne af det »Gamle Paradigme«
angriber Kina på München Sikkerhedskonference
image_pdfimage_print

newparadigm.schillerinstitute.com

Samtidig med, at momentum bag Kinas Bælte & Vej Initiativ vokser, med flere og flere projekter, der annonceres hver uge, og med flere og flere nationer, der tilslutter sig, samledes de, der ønsker at forsvare det gamle, kollapsende paradigme, i Bayern til den årlige München Sikkerhedskonference. Med et par enkelte, bemærkelsesværdige undtagelser var budskabet fra de vestlige »eliter« et budskab om ren geopolitik, gående ud på, at de må arbejde sammen for at modgå Bælte & Vej Initiativet, for at forhindre Kina i at splitte Vesten og overtage USA’s rolle som verdens dominerende magt. Det var en gentagelse af den foregående uges tomme retorik, da amerikanske efterretningsfolk sagde til Senatets Efterretningskomite, at Rusland og Kina udgør en større trussel mod USA end terrorisme.

Som modvægt til denne provokerende retorik i München blev en erklæring fra Fu Ying, forkvinde for Kinas Nationale Folkekongres’ Udenrigspolitiske Komite, cirkuleret i en særudgave af German Times. Fu Ying skrev, at »Kina ikke har nogen hensigt om at eksportere sit politiske system eller sin ideologi«. Hendes erklæring slutter, »Den amerikanskledede vestlige verden har forsøgt at ’vestliggøre’ hele planeten ved at eksportere sine egne værdier og modeller. Disse forsøg har ikke alene mislykkedes med at adressere gamle problemer, men har også skabt nye.

Kinas diplomatiske mål i den nye æra inkluderer at fremme skabelsen af en ny type af internationale relationer, hvor der gives en mere fremtrædende plads til varig fred, universel sikkerhed og fælles fremgang og en opfordring til at bygge et fællesskab for en fælles fremtid for menneskeheden. Dette er ikke alene vore forventninger til verdens fremtid, men også en nødvendighed for vores nationale udvikling.«

Madame Fus kommentarer sætter fokus på den fundamentale forskel mellem de vestlige finansinteressers nulsumsspil, og så den win-win-filosofi, der underbygger Bælte & Vej Initiativet. Hvad kan vi gøre for at bringe de vestlige regeringer til at gå med i det Nye Paradigme? Dette og mere vil Helga Zepp-LaRouche adressere i denne uges webcast.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*