Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Video: Global politik formes i stigende grad af den Nye Silkevej:
Tiden er inde for USA at tilslutte sig.
Helga Zepp-LaRouche i Nyt Paradigme Webcast

Video: Global politik formes i stigende grad af den Nye Silkevej:
Tiden er inde for USA at tilslutte sig.
Helga Zepp-LaRouche i Nyt Paradigme Webcast
image_pdfimage_print

Torsdag, 1. feb., 2018.

Introduktion: Diskussionen på årets netop afsluttede konference i Davos blev formet af den hovedtale, som Kinas præsident Xi Jinping holdt sidste år, og af den fortsatte udvikling af Bælte & Vej Initiativet (BVI). Fremlæggelsen i år af den kinesiske økonomirådgiver, Liu He, udgjorde et samlingspunkt for de deltagere, der ikke lod sig narre af hyldestkoret for den globale aktiemarkedsboble, med Liu He, der gjorde det klart, at modellen for Kinas økonomiske udvikling kan anvendes til at præstere dette mål over hele verden.

En stor del af verden nøjes ikke med at lytte, men går sammen med Kina. Tiden er nu inde til, at USA fuldt og helt engagerer sig i BVI.

Præsident Trump har gjort forbedrede relationer med Rusland og Kina til en prioritet i sit første år i embedet, på trods af de desperate midler, imperieoligarkiet har taget i brug, og anvendelsen af geopolitiske intriger for at stoppe ham. Så længe geopolitik definerer den transatlantiske respons til Kinas initiativ, øges faren for krig. Hvad er så perspektiverne nu, i kølvandet på Trumps State of the Union-tale den 30. januar? Hvad må der gøres for at bringe USA og de europæiske nationer ind i BVI? Og hvad kan der gøres for at udvide mobiliseringen, anført af kræfter, der er associeret med Schiller Instituttet, for at besejre det kup, der køres mod Trump?

Disse spørgsmål vil være blandt dem, som Helga Zepp-LaRouche taler om denne torsdag.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*