De første responser på Putins annoncering af nye våben
omfatter forbløffelse og ros og fra andre hysteri

2. marts, 2018 – De første responser på præsident Vladimir Putins tale til nationen den 1. marts, hvor han annoncerer de nye, russiske atomvåbensystemer, omfatter udtryk for forbløffelse og ros, og fra andre, hysterisk latterliggørelse.

Helga Zepp-LaRouche, der kaldte Putins fremlæggelse for »utrolig«, understregede, at man »ikke bør undervurdere den chokværdi«, dette har. Hun refererede til dagens Bild Zeitung, der sammenlignede Putins rapport med, hvordan en mus brokker sig over for en løve. Artiklen sagde, at Putin kom med »umulige« påstande. USA’s budget er, trods alt, lød det i artiklen, på $700 mia., sammenlignet med det russiske budget på $60 mia.

I USA latterliggjorde Tv-værten Rachel Maddow fra MSNBC Putin for at bluffe.

Disse eksempler viser, at Vesten er så »arrogant og selvsikker«, sagde Zepp-LaRouche, at de ikke ved, hvad virkeligheden er. Man kan sammenligne russernes præstation med atomvåben med »Sputnik-chokket« i USSR’s bemandede rumfartssucces, der ramte USA og Vesten. Eller med Sovjetunionens sprængning af H-bomben, som slog Bertrand Russells sindssyge planer om verdensdominans af pinden.

Skribenten Paul Craig Roberts begyndte i går sin dækning med, »Putin har holdt en bemærkelsesværdig tale for den føderale forsamling, det russiske folk og verdens folkeslag«. Roberts (»Putins State of the Union, March 1) fortsatte, »I sin tale har Putin afsløret eksistensen af nye, russiske atomvåben, som gør det ubestrideligt klart, at Rusland besidder en enorm atomoverlegenhed i forhold til USA og dets patetiske NATO-vasalstater. Ud fra de russiske kapaciteter står det ikke klart, at USA stadig kvalificerer til at være en supermagt …« Roberts rapporterer, at »Efter at have gjort det klart, at Vestens politik for overherredømme og intimidering er dødfødt, rakte Putin atter en olivengren frem: lad os arbejde sammen for at løse verdens problemer …«

Websiden The Saker (http://thesaker.is) har stor ros til Putins tale. Artiklen fra 1. marts, » Putin’s Stunning
Revelations About New Russian Weapons Systems«, rapporterer om fire kategorier af nye systemer og siger, at de har »forbløffende, virkelig tektoniske implikationer«. Efter at nævne en gæsteanalyse fra en krigsekspert i flåden, konkluderer, »Det er virkelig ‘set, game og match over’ for Imperiet: der er ikke længere nogen militær option over for Rusland«.

Foto: Helga Zepp-LaRouche, der kaldte Putins fremlæggelse for »utrolig«, understregede, at man »ikke bør undervurdere den chokværdi«, dette har.