Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Meddelelse:
»Hvordan man udmanøvrerer Theresa
Mays march mod Tredje Verdenskrig«
Helga Zepp-LaRouche internationale
webcast torsdag, 29. marts kl. 18

Meddelelse:
»Hvordan man udmanøvrerer Theresa
Mays march mod Tredje Verdenskrig«
Helga Zepp-LaRouche internationale
webcast torsdag, 29. marts kl. 18
image_pdfimage_print

newparadigm.schillerinstitute.com

Hvad kan forklare de transatlantiske regeringers lemming-agtige reaktion på Det britiske Imperiums hysteriske eskalering imod Rusland, i Skripal-affæren? Som Helga Zepp-LaRouche har understreget, så findes der kun én forklaring, og det er de aktuelle magthaver-»eliters« desperate frygt for, at deres dage med deres bankerotte imperium er talte med den overvældende del af menneskeheden, der bliver overvundet til fordel den »Nye Silkevejsånd« og rekrutteres til det Nye Paradigme, som repræsenteres af Kinas og dets Bælte & Vej Initiativs »win-win«-politikker. Snarere end at erkende deres systems fiasko, så falder imperie-geopolitikerne, der trækker i Mays tråde, i Thukydid-fælden og løber risikoen for faren for udslettelse af menneskeheden i en atomkrig – alt sammen for at beskytte et fejlslagent og døende system.

Lyt med på torsdag, når fr. LaRouche diskuterer, hvad der er nødvendigt for at udmanøvrere denne galskab.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*