Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Meddelelse: Nyt Paradigme Webcast med Helga Zepp-LaRouche:
Hvorfor geopolitik fører til krig.
Torsdag, 1. marts kl. 18 dansk tid

Meddelelse: Nyt Paradigme Webcast med Helga Zepp-LaRouche:
Hvorfor geopolitik fører til krig.
Torsdag, 1. marts kl. 18 dansk tid
image_pdfimage_print

newparadigm.schillerinstitute.com

Introduktion v/ Harley Schlanger: Hvis nogen betvivler, hvad Helga Zepp-LaRouche har sagt om, at en manglende evne til at erstatte det Gamle Paradigme, der er baseret på geopolitiske antagelser, vil føre til krig, så bør de kigge på det seneste vanvid, der er produceret af Centret for Strategiske og Internationale Studier (CSIS). Den 20.feb. udgav CSIS deres seneste rapport, »Hvordan man håndterer overraskelse i stormagtskonflikter«. Den advarer om, at USA trues af militære »overraskelser« fra Rusland og Kina. Disse omfatter faren for, at Kina kunne lancere forebyggende, eller første, angreb med krydsermissiler imod Washington og myrde amerikanske ledere samtidig med at invadere Taiwan, mens Rusland forbereder sit militær på at løbe de baltiske stater over ende!

Alt imens de neokonservative fra London og USA er kommet med mere og mere hysteriske beskyldninger mod Rusland og Kina, så har lederne af disse nationer gjort det klart, at de i stedet fokuserer på at bevæge sig ind i et Nyt Paradigme, baseret på strategisk og økonomisk samarbejde. Dette er faktisk, hvad de neokonservative galninge er bange for, og ikke angivelige trusler fra Rusland og Kina, som de selv har brygget sammen, men det faktum, at det ustoppelige momentum for Bælte & Vej Initiativet vinder støtte over hele verden, selv i Europa. Det Nye Paradigme, der er blevet detaljeret fremlagt af fr. LaRouche på konferencer og seminarer i hele verden, har skabt muligheder for de fattigste lande til at drage fordel af den »win-win«-politik, der er skitseret af Kinas præsident Xi Jinping.

Kineserne udgav en psykologisk indsigtsfuld respons til CSIS’ vanvid. I Global Times den 25. feb. sagde en forfatter, at det, der virkelig skræmmer dem, der står bag rapporten, er, at »USA er skræmt af sit eget spejlbillede«!

Lyt til Helga Zepp-LaRouche på torsdag, når hun giver os den strategiske vejledning i at bringe den transatlantiske verden ud af dens selvmordsimpulser og ind i et samarbejde med de andre stormagter i verden sådan, som præsident Trump fortsat understreger, er hans sande hensigt.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*