Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Det britiske Imperium er afsløret, men desperat

Det britiske Imperium er afsløret, men desperat
image_pdfimage_print

Leder fra LaRouchePAC, 4. april, 2018 – De britiske, imperiale Lords befinder sig i choktilstand. Deres hektiske forsøg på at redde Imperiet brasede sammen tirsdag, da forskerne på Porton Down nægtede at lyve for Imperiet – nægtede at sige, at nervegiften i Skripal-sagen kom fra Rusland. Husk, at det var David Kelly, chefen for Afdelingen for Mikrobiologi til Forsvarsformål i Porton Down og medlem af inspektionsteamet i Irak, som afslørede Tony Blairs »udmajede« dossier, der hævdede, at Saddam Hussein havde masseødelæggelsesvåben. Som videnskabsmand nægtede han at lyve. Kelly blev »bragt til selvmord« som resultat, og den ulovlige folkemordskrig fortsatte.

Denne gang er hverken George W. Bush eller Barack Obama til stede for at yde tilsløring af Imperiets løgne. Præsident Trump har, til de britiske og amerikanske oligarkers og pressehorers forfærdelse, nægtet at sige (eller tweete) ét ord om russernes rolle i Skripal-sagen. Han talte med Putin efter hændelsen uden at nævne den og sagde så sent som i går, at, at »komme godt ud af det med Rusland er en god ting, ikke en dårlig ting«.

Imperiet er afsløret og alvorligt såret – men endnu ikke dødt og derfor i stand til hvad som helst for at redde sit skind. I halvtreds år har Lyndon LaRouche advaret amerikanerne og andre om, at Det britiske Imperium ikke er et fænomen fra fortiden, men derimod er centrum i den finansielle udplyndring og spekulation, der har drevet det vestlige finanssystem til randen af ruin, mens det samtidigt manipulerer den »dumme kæmpe« i Washington til at udkæmpe kolonikrige på Imperiets vegne, først i Indokina og dernæst i Mellemøsten. Han har ligeledes advaret om, at Imperiet ville foretrække en global krig, selv en atomkrig, snarere end de ville se deres Imperium forsvinde.

I dag fokuserede Helga Zepp-LaRouche opmærksomheden på denne dødbringende kendsgerning. Russiagate-kampagnen kollapsede, og dens gerningsmænd i MI6 og i Obamas efterretningsteam står nu over for anklager om forbrydelser, for deres forræderiske handlinger. Dernæst lancerede Theresa Mays controllers Skripal-hændelsen og krævede, at de vestlige nationer skulle gå med i beskyldningerne mod Rusland, uden noget som helst bevis. Kun halvdelen af de europæiske nationer gik med til det, og, alt imens Trump gav sin administration lov til at udvise russiske diplomater, så lagde han ikke selv nogen skyld på russerne og annoncerede, at Moskva kunne erstatte deres diplomater.

Men nu har UK’s egne eksperter i kemiske våben afsløret de onde og farlige løgne, der kommer fra premierminister May og hendes klovn af en udenrigsminister Boris Johnson. I dag hersker der hysteri i London. Vil Imperiet ty til endnu mere desperate handlinger ved at starte en krig? Vil de bruge det forestående kollaps af den multi-billiondollar store boble i det vestlige finanssystem, som de har skabt, til at gøre dette?

LaRouches politiske platform – for en genindførsel af metoderne i det Amerikanske Økonomiske System og for videnskabeligt fremskridt i USA, og for USA’s tilslutning til den Nye Silkevej, hvor det arbejder sammen med Kina og Rusland i opbygningen af nationer i hele verden, som USA engang erklærede – må vedtages og kæmpes for nu, i dag, af alle mennesker af god vilje. Imperiet er tæt på at lide nederlag, men er farligere end nogensinde før.

Foto: Dr. David Kelly. »Begik selvmord« efter at have aflagt forklaring imod Blairs »udmajede« dossier, som førte til Irakkrigen.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*