Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Storbritanniens Hvide Hjelmes hidtil mest
absurde historie om kemiske angreb
har til formål at skabe konfrontation
for Tredje Verdenskrig

Storbritanniens Hvide Hjelmes hidtil mest
absurde historie om kemiske angreb
har til formål at skabe konfrontation
for Tredje Verdenskrig
image_pdfimage_print

8. april, 2018 – De store amerikanske medier og Londonmedierne er her søndag morgen fulde af den hidtil mest utrolige påstand om et massivt kemisk angreb i Syrien, som påskud for britiske, franske og/eller amerikanske angreb på Syrien, som det er Theresa Mays britiske regerings ønske, og som således truer med verdenskrig.

Da den manipulerede video med ofre og overlevende fra dette falske angreb først vistes på BBC lørdag aften, kunne man undre på, om Saddam Hussein var stået op af graven med sine masseødelæggelsesvåben, eller endda undre på, om »polske styrker har overskredet den tyske grænse« igen. Militære efterretningseksperter, ikke kun i Rusland og Syrien, men også i USA, proklamerede omgående, at det »kemiske angreb« var et svindelnummer. Ruslands Forsvarsministerium havde, så langt tilbage som 17. marts, mindst, nøjagtigt forudsagt, at en sådan operation under falsk flag ville finde sted.

Den første »rapport« om denne angivelige grusomhed – og skam ikke kun mod byen Douma, men på et hospital, selvfølgelig – kom fra den jihadistiske gruppe Jaish al-Islam, som bekæmper den Syriske Arabiske Hærs styrker og har haft kontrol over det relevante område (og hospitalet) i nogen tid. Rapporten blev udbredt af den britiskkørte, pro-terroristiske redningsorganisation »Hvide Hjelme«, der nu er blevet omdøbt til Syrisk Civilforsvar, og det besynderligt navngivne Syrisk-Amerikanske Lægeselskab i Washington, D.C. Den påstod, at et konstant stigende antal mennesker var blevet dræbt og 500 såret af et bombeangreb med kemiske våben.

Én video på BBC viste »redningsmandskab«, de fleste uden masker, der bevægede sig rundt i en korridor og videregav børn til hinanden, spulede andre med vand, osv. En anden video viste folk i alle aldre i en bunke, nogle med fråde om munden. Reuters og det Londonbaserede Syriske Observatorium tog historien op samtidig med, at de rapporterede, at de ikke kunne bekræfte noget kemisk angreb.

Rusland, som er det egentlige mål for denne teaterforestilling, havde i ugevis advaret om, at desperate jihadistiske grupper var i besiddelse af kemiske stoffer, både i et østlige Ghouta og i det nordlige Syrien, og var i færd med at planlægge hændelser med kemiske våben under falsk flag, med det formål at fremtvinge NATO-angreb mod Syrien, og mod russiske militære lokaliteter.

Præsident Donald Trump er det næste mål for briterne pga. sit ønske om at samarbejde mod terrorisme med Vladimir Putins Rusland. Søndag morgen tweetede Trump: »Mange døde, inkl. kvinder og børn, i sanseløst KEMISK angreb i Syrien. Området for grusomhederne er lukket ned og omringet af den Syriske Hær, hvilket gør det fuldstændig utilgængeligt for omverden. Præsident Putin, Rusland og Iran er ansvarlige for at støtte Dyret Assad. Stor pris at betale. Åbn omgående området op for lægehjælp og bekræftelse. Endnu en humanitær katastrofe uden nogen som helst grund. SYGT! Donald J. Trump«.

Mays britiske regering er den virkeligt mest partiske over for rapporten. Dens krav om total konfrontation med Rusland fik langt mindre end total støtte fra europæiske allierede og præsident Trump, da den anklagede Rusland for mordforsøg via nervegas på britisk jord. Storbritanniens eget laboratorium for kemiske forsvarsvåben (!) bakkede ikke op om fr. Mayhem (‘fr. Kaos’) og udenrigsminister Boris Johnson.

Det Russiske Forsvarsministerium responderede til det britiske Festspil for Mageløse Ting på følgende vis: »Svindelnumre med angreb, hvor den syriske regering angiveligt skulle anvende kloringas eller andre giftige substanser, fortsætter med at komme frem. Endnu et sådant svindelnummer, der angiveligt skulle have fundet sted, er det påståede kemiske angreb i Douma i går. Samtidig har man refereret til de berygtede NGO’er, de ’Hvide Hjelme’, der gentagne gange er taget i at handle sammen med terrorister, såvel som også andre såkaldte humanitære organisationer, baseret i Det forenede Kongerige og USA«, iflg. Sputnik i dag. Forsvarsministeriet understregede, at det gentagne gange havde advaret om mulige provokationer, der ville omfatte brugen af kemiske våben i Syrien. Disse provokationers hovedformål er at anklage de syriske regeringsstyrker for at bruge kemiske våben og retfærdiggøre en mulig militær intervention i Syrien fra udlandet, iflg. ministeriets erklæring, skrev Sputnik her til morgen under overskriften, »Moskva advarer mod udenlandsk angreb i syriske områder, hvor russiske tropper befinder sig«.

Foto: Røgskyer stiger op over Douma efter det angivelige luftangreb med kemisk gift fra den Syriske Arabiske Hær 7. april.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*