Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Interview: Der var ikke noget kemisk angreb i Syrien:
Sandheden om Syrien og Trump

Interview: Der var ikke noget kemisk angreb i Syrien:
Sandheden om Syrien og Trump
image_pdfimage_print

Jeg er Will Wertz fra LaRouche Political Action Committee, og vi interviewer i dag senator fra Virginia Richard Black, der er pensioneret oberst i den amerikanske hær; han var ligeledes chef for JAG (Judge Advocate General’s Corps, United States Army) afdeling for kriminalitet i Pentagon. Han har ekstraordinær stor erfaring især med Syrien, som han har besøgt flere gange. Formålet med interviewet er at få senator Blacks synspunkter om den aktuelle krise omkring beskyldningerne om et angreb med kemiske våben i det østlige Ghouta i byen Douma, Syrien.

Video, engelsk.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*