Meddelelse: Tors. 24. maj 2018 kl. 18:
»Bøtten er vendt: Med afsløringen af det virkelige ’aftalte spil’
– vil Obamas administration slutte sig til ledende briter på anklagebænken?«
Schiller Institut Webcast med Helga Zepp-LaRouche

Meddelelse: Tors. 24. maj 2018 kl. 18:
»Bøtten er vendt: Med afsløringen af det virkelige ’aftalte spil’
– vil Obamas administration slutte sig til ledende briter på anklagebænken?«
Schiller Institut Webcast med Helga Zepp-LaRouche
image_pdfimage_print

newparadigm.schillerinstitute.com

I løbet af weekenden bøjede USA’s vicejustitsminister Rod Rosenstein sig for presset og udpegede Justitsministeriets generalinspektør til at efterforske, om FBI og Justitsministeriet (DOJ) infiltrerede eller overvågede Trump-kampagnen under valget i 2016. Rosenstein tilføjede, at, hvis en efterforskning afgør, at dette skete, ville de »skride til passende handling«. Nye afsløringer peger ikke alene den rolle, som er blevet spillet af FBI/DOJ-korruption og -forbrydelser, men også på overtrædelser fra CIA’s side, og især fra John Brennans side, i koordinering af en operation mod Trump-kampagnen sammen med en udenlandsk magt – Det britiske Imperium, gennem dettes efterretningsgrene, GCHQ og MI6.

De britiske netværk og Obamas netværk bag Russiagate opererede på vegne af et globalt bank-/finanskartel, centreret omkring City of London og Wall Street. I takt med, at dets beskidte tricks med at køre et regimeskifte-kup mod præsident Trump i stigende grad afsløres, bliver det ligeledes åbenbart, at dets globale spekulationskasino har direkte kurs mod et spektakulært kollaps. De tyer nu til deres gamle beredskabsstyrker – ved at bruge kup, stedfortræderkrige, terrorisme, sanktioner og afpresning – til at forsøge at bluffe sig igennem.

Men denne gang er tingene anderledes, med det Nye Paradigme, der vil erstatte den finansielle elites og dens geopolitikeres gamle paradigme, og som vinder i styrke. Mandag sagde Schiller Instituttets stifter Helga Zepp-LaRouche, der har anført kampen for dette Nye Paradigme, at, for at stoppe kuppet i USA, er det nødvendigt at gennemføre Lyndon LaRouches Fire Nye Love (til nationens – og verdens – redning) og at mobilisere for, at USA og andre, inkl. Tyskland, tilslutter sig den Nye Silkevej. »Denne krig kan vindes«, lød hendes ord. »Vi er nået langt, og der er flere kampe, der skal udkæmpes; men historien vil blive formet af Lyndon H. LaRouches ideer.«

Fr. LaRouche vil stå i spidsen for denne kamp med sin ugentlige webcast, kommende torsdag, 24. maj. Lyt med, og bliv en del af den bevægelse, der vil forme fremtiden.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*