Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Glem eksperterne; rapporten fra det Amerikanske
Justitsministeriums generalinspektør er en bombe

Glem eksperterne; rapporten fra det Amerikanske
Justitsministeriums generalinspektør er en bombe
image_pdfimage_print

Leder fra LaRouchePAC, 15. juni, 2018 – Den 15. juni offentligjorde USA’s Justitsministeriums generalinspektør Michael Horowitz sin 565 sider lange rapport om FBI’s og Justitsministeriets efterforskning af Hillary Clintons e-mails. Præsident Trump og diverse støtter har udtrykt, at det er skandaløst, at Horowitz ikke gik længere med at grille tidligere FBI-direktør James Comey eller med at erklære den åbenlyse, politiske partiskhed, han ellers dokumenterer i Clinton-efterforskningen. Dette er juridiske spørgsmål, og der foreligger et juridisk spørgsmål mht., om Horowitz mildnede sproget i sin rapport pga. pres fra Justitsministeriet. Disse spørgsmål vil blive fuldt og helt udforsket, når generalinspektøren aflægger forklaring i kongreshøringer i næste uge. Rapporten er ikke desto mindre en bombe, selv, når den er skrevet i Justitsministeriets omhyggelige advokatsprog. Hvis vi ikke ligefrem befandt os midt i en opstand imod Trumps præsidentskab, ville rapporten forårsage et omgående punktum for Robert Muellers efterforskning. Et bevis for, at rapporten er en bombe, kan ses i den nyligt fundne forargelse hos kongresmedlem Trey Gowdy, som for blot et par uger siden blev fundet krybende ind under Paul Ryans skørter i takt med, at tingene blev varme omkring briternes indblanding i de amerikanske valg i form af FBI/MI6-informanten Stefan Halper. Gowdy erklærede som respons til generalinspektørens rapport,

»denne rapport viser også endegyldigt et alarmerende og destruktivt niveau af animositet fra FBI-topfolks side. Peter Strzoks udprægede partiske tendens mod animositet kaster en dyster atmosfære over denne efterforskning. Partiskheden er så gennemgribende og ondsindet, at den både forurener processen, resultatet og evnen til at have tillid til nogen af delene.«

Resten af LaRouchePAC’s rapportering kan læses her. 

Foto: Tidligere FBI-direktør James Comey. (Photo: CC SA Rich Girard)

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*