Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

OBS! Helga Zepp-LaRouche-webcast kommer onsdag i denne uge, 27. juni kl. 18

OBS! Helga Zepp-LaRouche-webcast kommer onsdag i denne uge, 27. juni kl. 18
image_pdfimage_print

newparadigm.schillerinstitute.com

Denne uges strategiske webcast med Schiller Instituttets stifter og præsident, Helga Zepp-LaRouche, kommer på onsdag i stedet for det sædvanlige tidspunkt torsdag. Helga vil diskutere det igangværende skifte i verdens strategiske centrum, væk fra det kollapsende, transatlantiske område og til Asien og Eurasien, inkl. en opdatering på den diplomatiske front – dvs., udsigterne til et Trump-Putin-topmøde – samt de fortsatte fremskridt for Bælte & Vej Initiativet. Dette perspektiv står i skarp kontrast til disintegrationen og skænderierne blandt de vestlige regeringer, men det rejser også faren for nye operationer under falsk flag, ’fake news’-mediedækning og finansiel disintegration, fra geopolitikernes side – både neokonservative og neoliberale – i alliance med Det britiske Imperium, og som er engageret i et desperat forsøg på at sabotere fremkomsten af det Nye Paradigme.

Helgas ugentlige briefinger er afgørende for enhver, der ønsker at være tilstrækkeligt informeret til at spille en rolle i at forme fremtiden.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*