Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Meddelelse: Helga Zepp-LaRouche i
internationalt webcast tors., 5. juli kl. 18:
Schiller Institut-konference viser Europa vejen
til at komme ind i det Nye Paradigme!

Meddelelse: Helga Zepp-LaRouche i
internationalt webcast tors., 5. juli kl. 18:
Schiller Institut-konference viser Europa vejen
til at komme ind i det Nye Paradigme!
image_pdfimage_print

newparadigm.schillerinstitute.com

Schiller Instituttets 2-dages konference i Bad Soden, Tyskland, 30. juni – 1. juli, bragte ledere fra hele verden sammen for at deltage i intense og passionerede drøftelser af, hvordan et dysfunktionelt Europa kan bringes ind i det Ny Paradigme. Helga Zepp-LaRouche skrev den 17. juni et udkast til den Europæiske Union (EU), som forklarede, hvordan »Singapore-eksemplet« viser, at tidligere fjendtligsindede nationer kan arbejde sammen for at løse tilsyneladende umedgørlige problemer, når de adresserer kriser ved at vedtage den Nye Silkevejsånd. Den Europæiske Union, der holdt møde 2 dage før Schiller-konferencen, lyttede desværre ikke til hendes råd.

Men de 300+ deltagere på Schiller-konferencen hørte fra regeringsfolk og embedsmænd fra Rusland, Kina, USA, Nigeria, Yemen og flere europæiske lande, der alle arbejder for dette mål. I sin hovedtale pegede fr. LaRouche på meddelelsen om et forestående Trump-Putin-topmøde som endnu en potentielt transformerende begivenhed, og som ligeledes er et resultat af de diplomatiske bestræbelser, der knytter sig til den Nye Silkevej.

Lyt til fr. LaRouche på hendes ugentlige Schiller Institut strategiske webkast på torsdag, hvor hun rapporterer om resultaterne på konferencen og giver os indsigt i, hvordan vi skal gå fremefter for at virkeliggøre det Nye Paradigmes fordele for verden.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*