Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Skab en chance for menneskeheden med valget i USA den 6. november,
eller verden går ad helvede til

Skab en chance for menneskeheden med valget i USA den 6. november,
eller verden går ad helvede til
image_pdfimage_print

Leder fra LaRouche PAC d. 22. august (EIRNS) – Nedtællingen på 75 dage til USA’s føderale valg den 6. november udgør en kritisk mulighed for at aktivere amerikanerne til at forme et flertal for lederskab, der er i stand til at ændre amerikansk politik til et nyt paradigme for udvikling og fred. Hvis ikke, vil verden gå ad helvede til.

            Fortalerne for at gå ad helvede til gik forudsigeligt grassat i går, idet de skadefro hævder, at de to juridiske afgørelser mod præsident Donald Trumps tidligere kampagnechef Paul Manafort og Trumps tidligere personlige advokat Michael Cohen betyder slutningen af Trump selv – dvs. rigsretssag eller afsættelse på anden vis. Men begyndelsen på, og udførelsen af disse perifere anti-Trump hofintriger er baseret på det svigagtige mandat til at grave i, om der findes beviser for aftalt spil mellem Trump og russerne; men der er intet fordækt samarbejde. Det er en død sild. Muellers efterforskning, “Get Trump”, er blot forkanten af det Britiske Imperiums beskidte operationer til at mobilisere folk og nationer for bedrageriet med “dæmoniseringen af Rusland,” i et forsøg på at distrahere og ødelægge oppositionen imod det britiske finansielle kontrol-imperium, som i sig selv er ved at revne.

            Ved et valgmøde i Charleston, West Virginia, i går aftes, kom Trump selv tordnende ud af ringhjørnet i kampen mod Muellers bedrageri og lagde op til en voldsom, komplet satsning under valget. Han spurgte folkemængden gentagne gange: “Hvor er det [russiske] fordækte samarbejde?” Han sagde, at han vil føre valgkampagne i 40 dage af den resterende tid op til 6. november – hvilket er rekord for præsidentiel valgkamp – for at mobilisere folk der vil støtte de politiske løfter, som fik ham valgt. Præsidenten understregede vigtigheden af at sikre et republikansk flertal i Senatet, fordi det Demokratiske Parti ikke har nogen politik, udover “Modstand!” Faktisk, sagde han, er det Demokratiske Parti ” blevet taget som gidsel af ‘Modstand'” og, ligesom New Yorks guvernør Andrew Cuomo, “ikke tror på, at Amerika også kan være stort.”

            De amerikanske midtvejsvalg er nu for alvor i gang, idet 45 stater har afholdt partiernes primærvalg, og kandidaterne er fundet. En af de mere betydningsfulde stater er South Dakota, hvor den uafhængige kongreskandidat Ron Wieczorek, der er godkendt af LaRouche PAC, i dag i Mitchell, South Dakota, stod over for hans republikanske, demokratiske og libertarianske modstandere i deres første store offentlige debat. Den blev modereret af præsidenten for den amerikanske Farm Bureau Federation, den største amerikanske landbrugsorganisation, og havde et stærkt fokus på de økonomiske nødforanstaltninger, der er nødvendige i forhold til landdistrikternes krise og infrastruktur.

            Det afgørende indgreb i den politiske debat som helhed er tilvejebragt af Schiller Instituttets nyligt udgivne appel, der kræver en Ny Bretton Woods-konference. Den påtrængende nødvendighed for en indsats for et nyt globalt kreditsystem er på det seneste blevet påvist ved den fortsatte krise i de såkaldte “emerging markets”. I dag faldt værdien af pesoen igen i Argentina. I Afrika er Angola i krise; dets valuta er faldet 38 % i værdi siden begyndelsen af året.

            Hvor verden i stedet kan gå hen, fremgår af dagsordenen for topmødet ‘Forum for Kinas og Afrikas Samarbejde’ (FOCAC) den 3.-4. September i Beijing, som blev fremlagt i dag af udenrigsminister Wang Yi. Møderne vil blive ledet af en Sydafrikas præsident Cyril Ramaphosa og Kinas præsident Xi Jinping, der også holder hovedtalen. En “ny fase” af udvikling mellem Kina og Afrika vil blive sat i gang med undertegnelsen af specifikke samarbejdsprojekter og megaplaner i de kommende år. Dette er den største samling af statsoverhoveder i Kina i år. 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*