Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Bolton taler om et større anglo-fransk-amerikansk angreb på Syrien, til gengældelse for kemiske våben

Bolton taler om et større anglo-fransk-amerikansk angreb på Syrien, til gengældelse for kemiske våben
image_pdfimage_print

LaRouchePAC den 10. september 2018 — Den amerikanske nationale sikkerhedsrådgiver John Bolton talte i dag i stærke vendinger om muligheden for et angreb på Syrien, denne gang større end tidligere – og sammen med briterne – som gengældelse for enhver påstand om at Damaskus bruger kemiske våben. Bolton talte til journalister, efter en tale han gav ved Den Internationale Straffedomstol. Boltons seneste ord er endnu et bevis på, hvad ‘Veteran Intelligence Professionals for Sanity’ (en organisation af tidligere amerikanske efterretningsfolk -red.) advarede om i går i deres notat til præsident Trump: “Hvis du ønsker en bredere krig, har Bolton sat dig på det rigtige spor.”

Som det blev citeret af Reuters og andre medier sagde Bolton: “Vi har forsøgt at formidle det budskab i de seneste dage, at hvis der kommer en tredje brug af kemiske våben, vil svaret blive meget stærkere.” Desuden kan jeg sige, at vi har været i samråd med briterne og franskmændene, som sluttede sig til os i det andet angreb, og de er også enige om, at endnu en brug af kemiske våben vil resultere i et langt stærkere svar.

Bolton afblæste enhver ide om et angreb med kemiske våben under falsk flag. “Ruslands regering og andre har sagt, at vi giver autorisation til at al-Qaida kan bruge kemiske våben og forsøge at knytte det til Syriens regering. Det skal i propagandaens historie i det 20. og 21. århundrede være en af de mest uhyrlige påstande, som jeg kan komme i tanke om.”

Som det blev citeret af Reuters og andre medier sagde Bolton: “Vi har forsøgt at formidle det budskab i de seneste dage, at hvis der kommer en tredje brug af kemiske våben, vil svaret blive meget stærkere.” Desuden kan jeg sige, at vi har været i samråd med briterne og franskmændene, som sluttede sig til os i det andet angreb, og de er også enige om, at endnu en brug af kemiske våben vil resultere i et langt stærkere svar.

Bolton afblæste enhver ide om et falsk-flag angreb med kemiske våben. “Ruslands regering og andre har sagt, at vi giver autorisation til at al-Qaida kan bruge kemiske våben og forsøge at knytte det til Syriens regering. Det må i propagandaens historie i det 20. og 21. århundrede være en af de mest uhyrlige påstande, som jeg kan komme i tanke om.”

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*