Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Faseskift fejer hen over Amerika – ’landet kommer før partipolitik’

Faseskift fejer hen over Amerika – ’landet kommer før partipolitik’
image_pdfimage_print

Den 2. oktober (LaRouchePAC) – Der er en hurtigt voksende realitetssans i den amerikanske befolknings hjerter og sind, at en virkelig revolutionær forandring ikke kun er nødvendig i denne nation, men også mulig. Det begyndte med valget af Donald Trump, en outsider i forhold til begge politiske partiers politik, og en ‘fighter’, der er villig til at gå i lag med de globalistiske institutioner, der er pålagt nationen af det Britiske Imperium, institutioner som er “af imperiet, ved imperiet og for imperiet.” Trump erklærede krig mod disse institutioner i sin tale til FN den 25. september. WTO, Den Internationale Straffedomstol, Frihandelspagten, fupnummeret med den globale opvarmning, regimeskifte under dække af menneskerettigheder med mere. Suveræniteten er gået tabt, sagde han, og skal genoprettes for alle nationer.

En af de mest destruktive af disse britiske institutioner er topartisystemet i sig selv. Den 9. september 2012, dagen efter sin 90-års fødselsdag, talte Lyndon LaRouche til dem, der var forsamlet ved fejringen. Med henvisning til George W. Bush og Barack Obamas præsidentskaber sagde han: “Præsident George Washington og andre forsøgte ved grundlæggelsen af vores selvstændige republik at forhindre dannelsen af et partisystem. Og jeg tror tiden er kommet for at eliminere partisystemet. På nuværende tidspunkt er det den eneste måde – formelt igennem en juridisk proces – hvorpå at vi kan eliminere muligheden for sådanne to slags præsidenter …. Vi har en forfatning, som er defineret, men hvorfor skal vi have partier til at gribe ind i processen med at vælge et præsidentielt lederskab i den nationale regering? Hvilken idiot opfandt den slags nonsens? Folk bliver partipolitiske, og siger, at det parti der vinder skal bestemme nationens skæbne! Idéen om at gå til en europæisk regeringsform, der er korrupt i kraft af sin natur, ikke nødvendigvis på grund af folks hensigt eller politikkernes hensigt, de ved bare ikke bedre!” (Se EIR, 21. september 2012).

Faktisk viste valget af Trump, at befolkningen afskyr det kontrollerede miljø med æsler og elefanter. Imidlertid er det Demokratiske parti – som Trump fortalte til vælgerskaren ved hans valgmøde i Tennessee i mandags – gået ‘bananas’ siden valget i 2016, og støtter nu fuldt ud op om det britiske kupforsøg imod regeringen i vort land, og lover at afsætte Trump, hvis de kan overtage Kongressen ved midtvejsvalget til november. De må derfor besejres, hvilket betyder at stemme på republikanske kandidater til november for at forsvare Trump og forhindre kuppet.

Trump må derfor kæmpe for republikanske kandidater. Imidlertid er Kesha Rogers uafhængige kongres-valgkamp i Houston, imod den mest ubehagelige af “afsætnings”-kandidaterne, Al Green, baseret på “landet frem for partiet” og de tre punkter i LaRouchePAC-programmet for at vinde Amerikas fremtid: Stop kuppet; få USA til at deltage i den Nye Silkevej; og implementering af LaRouches fire love. Nogle republikanske kandidater støtter dette program og byder velkommen til LaRouchePAC’s aktive støtte til deres kampagner.

Vi skal mobilisere hele landet med denne ånd, herunder eftertrykkeligt opfordre folk til at stå til tjeneste. Det er et revolutionerende øjeblik i historien. Folk har ingen grund til ikke at slippe hvad som helst de måtte have på deres dagsorden, og deltage i Kesha Rogers valgkamp, enten i Houston eller i deres hjembyer. Deltag i LaRouchePAC-kampagnen for at vinde fremtiden, hvilket – som et første skridt – sikrer, at ‘afsættelses-partiet’ bliver besejret den 6. november. Forestil dig en nation uden fattigdom, en nation der arbejder hånd i hånd med russere, kinesere, indere og andre om at opbygge nye byer på Jorden og kolonier på Månen og Mars. Helga Zepp-LaRouche refererede i dag til denne virkelig patriotiske ånd, der stiger op over hele nationen, og sagde: “Lad os skabe et mirakel – vi bør kun tro på de mirakler, som vi selv skaber.”

 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*