Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Video: Global opvarmning er befolkningsreduktion, ikke videnskab

Video: Global opvarmning er befolkningsreduktion, ikke videnskab
image_pdfimage_print

I forlængelse af Trumps erklæring om klimaændringer i et nyligt interview: “Jeg ved ikke, om de er menneskeskabt”, præsenterer Megan Beets fra LaRouchePAC Science Research Team og Tom Wysmuller, (pensioneret) meteorolog, NASA, en medrivende gendrivelse af den seneste IPCC-rapport, der kræver drastiske reduktioner i mængden af menneskeskabt kuldioxid. Megan Beets beviser, at verden har brug for flere mennesker, ikke færre, mens Tom Wysmuller påviser, at de formodede alarmerende stigninger i havniveauet er en løgn. “Menneskeskabt” global opvarmning er simpelthen en myte, som det Britiske Imperium presser på med nu, i et forsøg på at redde deres døende imperium, hvis dage er talte.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*