Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Socialdemokratisk redaktør forlanger bankseparation i Sverige

Socialdemokratisk redaktør forlanger bankseparation i Sverige
image_pdfimage_print

Lederen i bloggen Dagens Arena den 24. oktober af Daniel Mathiesen har overskriften “Beskyt samfundet imod bankerne!” Han skrev: “Vi er nødt til at forstå, at strukturelle reformer er nødvendige i det finansielle system for at beskytte samfundets velfærd. Den højeste prioritet bør være en ‘firewall’ mellem kommercielle banker og investeringsbanker – en såkaldt bankseparation. Dette kombineret med skarpere regler for kapitalkrav, hvilket ville beskytte både långivere og arbejdere.” Dagens Arena er en vigtig blog relateret til Sveriges socialdemokratiske parti.

 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*