Brug Trumps sejr ved midtvejsvalget til at opbygge momentum for det nye paradigme

Glem hvad mediernes kloge hoveder og anti-Trump’erne siger. Midtvejsvalget var ingen sejr for demokraterne, men ændrer situationen i USA til det bedre. I denne uges webcast diskuterer Helga valget med dets konsekvenser for amerikansk politik, og for Europa. Ironisk nok vil Trump, som et resultat af hans succes, komme til Paris i denne uge i en stærkere position end både Macron og Merkel!

Hun identificerede også det enorme potentiale af Shanghai Expo med dets implikationer både for at løse handelsproblemerne mellem USA og Kina, men også for at bevæge sig mod en New Bretton Woods.

Med henvisning til Paris understregede Helga, at det var nødvendigt at bruge mindehøjtideligheden den 11. november for afslutningen på 1. verdenskrig til at lære lektionerne om, hvorfor den britiske geopolitiske æra straks må bringes til ophør.

Hun opfordrede seerne til at studere Xis tale i Shanghai, som et eksempel på hvordan kreativitet og innovation skal være en kontinuerlig proces til menneskehedens forbedring, hvilket Lyn har talt om i årevis.

 

Link til webcast:  https://larouchepac.com/20181108/use-trumps-midterm-victory-build-momentum-new-paradigm