Lyndon LaRouche og Amerikas selvværd

Lyndon LaRouche og Amerikas selvværd
image_pdfimage_print

Den 19. februar (EIRNS) – Efter EIR’s grundlægger Lyndon LaRouches død d. 12. februar og Schiller Instituttets internationale konference den 16.-17. februar, der fejrede hans livsværk (konferencen vil blive behandlet fuldt ud i næste nummer af EIR, den 22. februar 2019) står det klart, at LaRouches død dybt bevæger folk rundt om i verden og ansporer til at opdage, hvad Abraham Lincoln omtalte som “de bedre engle i vores menneskelige natur.” Det er en godhedens kraft, der kan hjælpe amerikanere med at genvinde deres følelse af selvværd – som stort set blev tabt i løbet af de 16 år med Bush og Obama-præsidentskaberne – og lykkes med de centrale strategiske opgaver, der blev defineret på Schiller Instituttets konference: At få præsident Donald Trump til at rense Lyndon LaRouche og bringe USA fuldt og helt ind i det nye paradigme, der opbygges internationalt omkring Kinas Bælte- og Vejinitiativ.

 Den centrale strategiske mission med at få USA til at deltage i det nye paradigme er faktisk i syne. Præsident Trump og den kinesiske præsident Xi forhandler om en bred økonomisk aftale, der kan bryde ud af det Britiske Imperiums sammenbrudte finansielle arkitektur – trods den britiske indsats for at bruge Huawei-spørgsmålet til at forgifte udsigterne. Præsident Trump og Nordkoreas leder Kim Jong-un vil mødes den 27.-28. februar i Vietnam, hvor “Singapore-modellen” kan gøre store fremskridt for at bringe hele systemet af britisk geopolitik i internationale relationer til ophør. Og det britiske forsøg på statskup mod præsident Trump står eksponeret i fuldt dagslys, med erklæringerne fra Andrew McCabe samt Jim Clapper, Jim Comey og andres hånlige forsvar af deres opsætsighed.

På det centrale spørgsmål om LaRouches videnskab om fysisk økonomi og behovet for at overvinde den inkompetente og folkemorderiske ‘Grønne New Deal’, tænk over følgende rapport om et nyt NASA-studie der bekræfter, at mennesket forbedrer biosfæren, som Lyndon LaRouche og Vladimir Vernadsky sagde. Nye satellitmålinger viser, at mennesket har skabt en grønnere jord i de sidste årtier.

Kinas CGTN tv-program rapporterede, at NASA’s satellitbilleder viser, at vores planet er grønnere i dag sammenlignet med for 20 år siden – med 5,17 millioner kvadratkilometer ny vegetation, “svarende til en Amazon-regnskov til.” Det rapporteres, at Kina og Indien står for “mere end en tredjedel af denne ’forgrønnelse’”, og næsten halvdelen af Kinas bidrag kom fra programmer til udvidelse af skovene. Som CGTN konkluderer: “Denne omfattende undersøgelse har brudt en langvarig fordom i de vestlige medier, om at industrialisering i udviklingslande vil gøre det globale miljø mere sårbart.”

Selvom det ikke nævnes af CGTN, er det for nylig blevet påvist, at de højere CO2-niveauer i atmosfæren også har spillet en vigtig rolle i forgrønnelsen af planeten i de seneste årtier – mest signifikant i områder med højt pres på vandforsyningen, hvor de højere CO2-niveauer sørger for, at planterne udnytter det tilgængelige vand mere effektivt. Ud over at øge den naturlige plantevækst har dette forbedret landbrugsudbyttet.

Det kunne se ud som om, at hele biosfæren allerede har stemt for frifindelsen af Lyndon LaRouche og hans ideer!

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*