Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Forræderiet afsløret: Vil I slutte jer til os for at besejre dette oprørske kup?
Schiller Instituttets ugentlige webcast med Helga Zepp LaRouche 1. dec. 2019

Forræderiet afsløret: Vil I slutte jer til os for at besejre dette oprørske kup?
Schiller Instituttets ugentlige webcast med Helga Zepp LaRouche 1. dec. 2019
image_pdfimage_print

Selv med den næsten totale mørklægning i de etablerede medier af den reelle karakter af det kup, der pågår mod præsident Trump, er sandheden ved at komme ud. Helga Zepp-LaRouche fremhævede betydningen af Scott Ritters artikel i Consortium News denne uge, som viste, hvordan en relativt ung mand – den ”anonyme whistleblower” – blev placeret af John Brennan og andre i en position, hvorfra han kunne manipulere USA’s politik over for Rusland og Ukraine, og samtidig undergrave Trumps bestræbelser på at ændre USA’s politik ved at koordinere med kupmagerne fra Obamas efterretningsteam.

Ritters artikel skal læses sammen med den tale, som justitsminister Barr holdt, hvori han anklagede dem der presser på for en rigsretssag for at være en del af et ”oprørsk kup”, samt de opdaterede udsagn fra Barbara Boyd, Bill Binney og Larry Johnson, for at få begreb om hvorfor det nu er muligt at realisere Schiller Instituttets mål om at knuse kuppet og bringe USA ind i det nye paradigme.

I løbet af sin webcast langede hun ud imod den hidtil usete optrapning mod Kina; præsenterede den sande historie om hvad der foregår i Xinjiang-provinsen, idet hun gik tilbage til hvordan Brzezinski spillede det ”Islamiske kort”. Derved imødegik bagvaskelserne imod Kina; forklarede hvordan “repokrisen” er et symptom på sammenbruddet i det økonomisk/finansielle system, som kun kan vendes ved at iværksætte Lyndon LaRouches politik; og latterliggjorde EU’s erklæring om en ”klimakrise”, som en del af en fuld offensiv til midlertidigt at redde bankerne, og samtidig ødelægge hvad der er tilbage af den fysiske økonomi.

De objektive betingelser er til stede, konkluderede hun, for et stort øjeblik med global transformation. Hvad der er nødvendigt er, at I, seerne, spiller jeres rolle som aktive og velinformerede borgere, ved at gå sammen med os for at sikre at det sker.

 

 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*