Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Den vigtigste dag i dit liv

Den vigtigste dag i dit liv
image_pdfimage_print
Den 24. april (EIRNS) – Af gode grunde har Schiller Instituttets internationale konference, der begynder i dag, overskriften ”Menneskehedens Eksistens afhænger af Skabelsen af et Nyt Paradigme!” Og ligeså, af gode grunde, advarer konferencens indbydelse fra begyndelsen:

”Konferencen finder sted i en tid, der udfordrer vores moralske evne til at overleve. Selv før dobbeltudbruddet af corona-pandemien og den igangværende finansielle eksplosion, var det tydeligt, at den gamle verdensorden var i færd med at falde fra hinanden.”

Coronavirusset er nu på ubarmhjertig fremmarch: Der har kun været substantiel tilbagegang for dens rasen, i Kina, Sydkorea, og spredte områder i enkelte lande. Den mindre udviklede sektor, eller ”Den tredje Verden”, begynder nu at mærke hele dens raseri. I Manaus, Brasilien – en havneby ved Amazonfloden med 2 millioner indbygger, dybt inde i Sydamerikas indre, har COVID-19 oversvømmet regionens skrøbelige sundhedssystem, og ført Manaus’ borgmester, Virgilio Neto, til at anråbe: ”Det er scener fra en gyserfilm. Vi befinder os ikke længere i en nødstilstand, men nærmere i en absolut katastrofe.”

Forsøg ikke at finde en hurtigt løsning på corona-krisen; der findes ingen. Kun en komplet omvæltning af det sidste halve århundredes britiske, imperiale udplyndringspolitik vil kunne tage fat på pandemiens bagvedliggende årsag.

På den finansielle side har USA’s centralbank lige bekendtgjort dens aktiver i sin ugentlige opdatering, som reflekterer de ”kvantitative lempelser” og lignende redningsaktioner. Det beløber sig nu til 6,7 billioner $, sammenlignet med 4,2 billioner $ den 4. marts – en stigning på mere end 50% indenfor blot syv uger. Og Morgan Stanley forudser, at dette vil stige til 9 billioner $ i juni måned. Dette er ikke en politik; det er en formel for en hyperinflationær eksplosion af katastrofale proportioner, som Lyndon LaRouche længe har advaret om.

Så, det er tid til en forandring; det er tid til at etablere et nyt paradigme, der, som konferenceindbydelsen konkluderer, vil ”iværksætte en presserende reorganisering af det bankerotte finanssystem gennem et Nyt Bretton Woods-system, og etablere et nyt niveau for internationalt samarbejde angående strategiske spørgsmål, fælles videnskabelige bestræbelser, fysisk økonomi og en kulturel renæssance.”

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*