Fortæl sandheden om pandemien og den finansielle katastrofe,
ellers vil kuppet mod Præsident Trumpikke lykkes og USA vil falde

8. juli (EIRNS) – Helga Zepp-LaRouche advarede i dag om at COVID-19-pandemien, som er fuldstændig ude af kontrol i USA, kombineret med truslen om et kollaps af den massive finansboble på Wall Street før valget, bliver brugt af demokraterne, af medierne og af britisk-amerikanske efterretningskredse til endeligt at gøre en ende på Trumps præsidentskab. Det har været målet for denne imperialistiske krigsfraktion lige fra det øjeblik Donald Trump bekendtgjorde sin kampagne for at blive præsident, for 5 år siden og annoncerede sin afvisning af det Britiske Imperiums ”opdeling af verden” i stridende fraktioner, og i stedet insisterede på at USA ville afslutte de endeløse krige, blive venner med Rusland og Kina, og genrejse Amerikas industrielle og infrastrukturelle økonomi. ”Russiagate” mislykkedes, ”Ukrainegate” mislykkedes, så nu er ”Chinagate” og ”COVID-gate” de sidste, desperate måder, hvorpå de tror de kan fjerne ham fra magten, og bringe USA tilbage til den folkedrabs politik med grøn afindustrialisering og permanent krig. Kilder har fortalt EIR at Wall Street-interesser knyttet til det Britiske Imperium og det militære industrielle kompleks, planlægger at trække stikket ud på Wall Street-boblen kort tid inden valget, og give Præsident Trump skylden.

Zepp-LaRouche forklarede: Pandemien blev forårsaget af City of Londons og Wall Streets plyndringspolitik i de sidste 50 år, som lykkedes med at bringe planetens potentielle relative befolkningstæthed længere ned end den reelle befolkning. Det er grunden til at Lyndon LaRouche, gentagne gange forudså, at noget som dette var uundgåeligt. Hvis folk havde lyttet til ham, ville vi ikke været i dette rod. Hvis han ville blive frikendt, ville vi være på vejen til en løsning.

Hun henviste til Kinas, Sydkoreas, New Zealands og andres tiltag mod COVID, som havde succes med at kontrollere virusset, ved at gøre brug af en ”streng anvendelse af tiltagene for den offentlige sundhed: Identificering, karantæne og sporing af kontakt med andre. Dette løser ikke problemet, men det er nødvendigt at kontrollere det. Trump-administrationens politik har ikke været det, som var nødvendigt – hverken indenrigspolitisk eller de nyligere angreb på Kina – blandt andre ting, fordi det er en åbenlys svaghed (sammen med økonomien), hvilket Joe Bidens britiske kontrollører allerede har givet til kende at de vil gøre fuld brug af. Men enhver form for kritik af Trump fra det demokratiske parti, som gjorde så meget for at lukke munden på LaRouche, er et komplet bedrag, eftersom deres grønne agenda vil dræbe milliarder af mennesker, hvis de kommer tilbage til magten igen.”.

Men den amerikanske befolkning må tage noget af skylden på sig, insisterede Zepp-LaRouche: ”Endnu værre er den klinisk sindssyge opførsel af store dele af den amerikanske befolkning, både fra højre- og venstrefløjen, som er ofrer for Centret for Kulturel Frihed og Frankfurterskolens psykologiske krigsførelse med den ’anti-autoritære personlighed’.” Foragten fra store dele af den amerikanske befolkning til at følge selv de basale beskyttelsestiltag – at bære maske og specielt at holde social afstand – er selvdestruktivt vanvid, og har skabt den massive eksplosion i nye tilfælde og indlæggelser, mens mange områder er konfronteret med den stygge nødvendighed for ”triage”-tiltag, som syge mennesker bortvises fra overfyldte hospitaler.

”Det bør også betones,” sagde Zepp-LaRouche, ”at Trump angribes, med et statskup for øje, fra det Britiske Imperium og deres allierede i USA, hvis politik angående COVID-19 er langt. langt værre end noget vi har set indtil nu – deres politik skabte dette rod til at begynde med, og de har nu bevidst til hensigt, at dræbe størstedelen af den menneskelige befolkning. De er fortalere for flokimmunitet og Malthusiansk affolkning. Den eneste løsning for COVID-19 – og den næste pandemi, som er lige rundt om hjørnet – er et internationalt samarbejde på grundlæggende videnskab for at forstå og løse sådanne spørgsmål på et højere plan og at bygge, bygge, bygge pålidelige, nationale sundhedssystemer i hver nation verden over, for at standse tidevandet – til at begynde med.”.

Hun konkluderede at kun ”LaRouche-planen for at genåbne den amerikanske økonomi: Verden behøver 1,5 milliarder nye, produktive arbejdspladser,” og et topmøde mellem verdens mægtigste nationer, som kan tage dette og relaterede problemer op, kan sikre at den katastrofe der folder sig ud bliver forhindret.