Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Interview med Hussein Askary: Kan Irak blive et centrum
for udvikling snarere end konflikt?

Interview med Hussein Askary: Kan Irak blive et centrum
for udvikling snarere end konflikt?
image_pdfimage_print

12. november 2020 (Schiller Instituttet) — Irak har i årtier været en konfliktzone, og er blevet ødelagt og nægtet udvikling af den amerikanske invasion i 2003 under George W. Bush. Men hvor Vesten ser konflikt, ser Kina muligheder. Kunne Irak blive et omdrejningspunkt for udvikling, hvor øst og vest kan mødes? Hussein Askary, Schiller Instituttets Sydvestasien-koordinator, diskuterer perspektivet for infrastruktur og et paradigmeskifte i Sydvestasien og globalt.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*