Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Schiller Instituttets Undersøgelseskommission afslører svindel i det amerikanske valg

Schiller Instituttets Undersøgelseskommission afslører svindel i det amerikanske valg
image_pdfimage_print

Ved en høring den 28. november sponsoreret af Schiller Instituttet (SI) blev der fremlagt beviser for omfattende uregelmæssigheder begået til fordel for Joe Bidens kandidatur ved det amerikanske præsidentvalg i 2020, efterfulgt af en opfordring til handling fra borgernes side for at beskytte afstemningens integritet. For et panel af jurister fra USA, Mexico, Den dominikanske Republik og Argentina, blev der fremlagt beviser og vidnesbyrd af fremtrædende NSA-whistleblower og teknisk ekspert William Binney, LaRouche-medarbejder Harley Schlanger og den tidligere leder af hærens straffelovsafdeling, oberst Richard Black (ret.), såvel som valgkommissær i Tennessee, Bennie Smith, senator i Pennsylvania, Mario Scavello, og valgobservatør i Pennsylvania Leah Hoopes.

Juristpanelet fik fremlagt forskelligt materiale, herunder forskellige anlagte retssager og øjenvidneerklæringer om uregelmæssigheder.

I sin præsentation redegjorde Harley Schlanger for baggrunden for stemmesvindelen. Modstanderne af Donald Trump har engageret sig i en “fire år lang kriminel sammensværgelse” mod ham, begyndende med Russiagate. De havde mulighed for at udføre valgsvindlen, da de lukkede ned for et præsidentinitiativ i 2017 udformet til at sikre valg, og de havde også motivationen, da de repræsenterer de økonomiske interesser for hvem Trumps præsidentskab blev betragtet som en eksistentiel trussel, såvel som evnen gennem det Demokratiske Partis kontrol med valgapparatet i byområder i svingstater.

Der blev kastet yderligere lys over, hvordan svig finder sted af demokrat Bennie Smith og i præsentationer af statssenator Scavello og valgobservatør Hoopes, der havde deltaget i høringerne i Gettysburg, Pennsylvania den 25. november. Oberst
Richard Blacks præsentation gik i detaljer med hvor ekstremt langt Trumps modstandere var parate til at gå, hvilket afspejledes i den omfattende diskussion af pensionerede militærembedsmænd (herunder tidligere forsvarsminister general James Mattis og tidligere udenrigsminister, general Colin Powell), om behovet for at udføre et militærkup mod Trump, hvis han ikke forlader embedet

Udfordringen til seerne blev opsummeret af ordstyrer Jason Ross, som afsluttede begivenheden med at sige: ”Så muligheden for at have tillid til vores valgproces, at forstå at et udfald af et valg er noget, som vi kan stole på, og acceptere, selvom det ikke går som vi ønsker; altså, det kræver gennemsigtighed. Og vi har hørt på så mange måder, at denne gennemsigtighed simpelthen ikke har eksisteret, det blev umuliggjort, og derved blev potentialet for svindel skabt”. Han fortsatte med at opmuntre alle til selv at læse sagsakterne, da der er masser af beviser, som medierne er omhyggelige med ikke at rapportere.

Dette materiale såvel som den fulde høring kan findes på Schiller Instituttets website:

Live event: International Investigative Commission on Truth in Elections

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*