Kredsene bag ”den store nulstilling” hysteriske for at bruge ”6. januar” til at
afsætte Trump øjeblikkeligt – indføre nødforanstaltninger

Den 8. januar (LaRouche-organisationen) – Her til morgen udsendte præsident Donald Trump to meddelelser om sin, for en kort bemærkning, gendannede Twitter-tjeneste. Han deltager ikke i Biden-indsættelsen den 20. januar. Og han vil tjene som den “gigantisk stemme” for det amerikanske folks interesser “langt ind i fremtiden”. Det er nøjagtigt denne udsigt, der, selv før 2016, gjorde Trump et mål for at blive kørt ud på sidelinjen af London/Wall Street-netværk, hvis politiske fløje foretog den ene beskidte operation efter den anden mod USA for at få Trump ud – Russiagate, rigsretssag, racisme, derefter undergravning af valget. Nu siger de, at han er tosset. The Economist, talerøret for City of London, bider negle over, hvordan man hurtigt får ham ud. De har sendt flere e-mails om dette siden 6. januar, og deres specialartikel den 9. januar bærer den ængstelige overskrift, “Efter opstanden: De frygtelige scener på Capitol Hill illustrerer hvordan Donald Trump har ændret sit parti. Og hvor svært det bliver at slippe af med ham”.

Trump stod fast imod Paris-aftalens grønne diktater og var til at begynde med stærkt for venskabsdiplomati med Rusland, Kina og Indien (skønt han i løbet af det sidste år kapitulerede til Pompeos McCarthyite-vanvid). Trump støttede også agroindustriel virksomhed og rumforskning og biomedicinsk arbejde samt trak amerikanske tropper tilbage fra de “endeløse krige”. Disse handlinger er afskyelige for monetaristerne og deres system, hvis førende megafinansielle enheder nu befinder sig i en zombie-tilstand af at være døde, men ikke begravede, holdt oppe af billioner af dollars i redningspakker og andre former for tricks. For disse interesser er den store nulstilling (‘Great Reset’) løsningen, da den involverer diktatorisk “regeringsførelse” og bankpraksis af enhver art, herunder forårsagelse af sygdom, hungersnød og død – fordi de siger, at det vil redde planeten fra CO2. Fra den 25.-29. januar er der arrangeret et mediecirkus over fem dage med 25 millioner seere af World Economic Forum, kaldet “The Davos Agenda”, hvor den store nulstilling officielt rulles ud.

Det er i denne sammenhæng, at man må forstå betydningen af de aktuelle begivenheder. Pøbelangrebet på Capitol den 6. januar involverede en åbenlys mangel på rutinemæssigt sikkerhedsberedskab, i betragtning af at et kendt muligt trusselelement kunne indsættes eller tage form. Nu bliver begivenheden brugt som undskyldning for at kræve at Trump forlader embedet i de næste 13 dage, og som en undskyldning for Big Tech til at udøve total overvågning og censur. Dette er den samme måde, hvorpå lignende angreb på “regeringsførelsen” blev håndhævet efter angrebet den 11. september 2011 under det falske påskud af at forsvare offentligheden.

Der forlanges lige nu tre former for handling imod Trump – aktivering af den 25. forfatningsændring for at afsætte ham, afsættelse ved rigsretssag eller hans “frivillige” fratræden. Formand for Repræsentanternes Hus, Nancy Pelosi, har skrevet til vicepræsident Pence, og krævet at han aktiverer den 25. ændringsprotokol for at fjerne Trump, fordi han er ‘et løsgående missil’. I dag talte Pelosi med formanden for generalstaben, Mark Milley, for at træffe foranstaltninger for at isolere Trump fra atomvåbenkoderne. Hun skrev i dag til demokrater for at forberede dem på en rigsretssag. Rep. Sheila Jackson Lee (D-TX) har indgået en rigsretssagsproces, hvoraf de første tre anklager mod Trump drejer sig om ikke at “anerkende”, hvordan Rusland har undergravet USA på forskellige måder. Indsigelsen inkluderer en klausul, der udelukker Trump fra ethvert fremtidigt embede af enhver art, hvor som helst. To andre anklager er under udarbejdelse. I mellemtiden siger tidligere udenrigsminister Colin Powell, at Trump bare skal ”forlade” embedet umiddelbart, som præsident Nixon gjorde. I går aftes informerede Mark Zuckerberg, der nu er berygtet for at have overført 300 millioner dollars til lokale valgkredse – private penge til offentlige valg – præsident Trump om, at han ikke længere kan bruge Facebook “på ubestemt tid.” Hvorfor? Fordi ”vi mener, at risikoen ved at lade præsidenten fortsætte med at bruge vores service i denne periode simpelthen er for stor”. Naturligvis blev de politiske ledere, der jublede over masseangreb, plyndring, brandstiftelse og angreb på politiet hele sommeren, aldrig fjernet fra de sociale medier – tværtimod.

Dette vanvittige ‘over-kill’ antyder imidlertid på ingen måde styrke. Det er hysteri og vil kunne besejres. Mange millioner mennesker er ikke villige til at acceptere den nye ‘store nulstilling’, ikke mere end de i 2016 ville stemme på Londons Hillary Clinton. Det er indlysende for enhver, der tænker over det, at vi i dag har et stort arbejde for os med at rulle pandemien tilbage, hungersnøden og det økonomiske forfald forårsaget af årtier med neoliberal, neokonservativ økonomi, som må stoppes. Præsident Trump kan med et telefonopkald til enhver tid indlede samarbejdsprocessen med Rusland, Kina og andre. Til helvede med den uligevægtige Schumer, Pelosi/London-bande. Lyndon LaRouche har vist vejen for både politik og tapperhed. En frifindelse af LaRouche og benådning af Julian Assange og Edward Snowden er det bedste våben lige nu. At forstå og handle på dette store billede er en væsentlig del af den kampagne for ”sandfærdige valg”, som vi fører.

Se også:
Harley Schlanger Morning Update: Coup Plotters (e.g., Schumer & Pelosi) Accuse Trump of Plotting a Coup!
January 08, 2021
What really happened on January 6-7? What should be done now? How can we rebuild optimism for those who have succumbed to the belief that the U.S. is broken beyond repair?