Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

‘Hope’, rumskibet ”Håb”, går i kredsløb omkring Mars; giver håb til jorden.

‘Hope’, rumskibet ”Håb”, går i kredsløb omkring Mars; giver håb til jorden.
image_pdfimage_print

9. februar 2021 (EIRNS) – Efter planen gik De forenede arabiske Emiraters rumskib, "Hope", i morges succesfuldt i kredsløb omkring Mars. Fartøjet gik ned i fart fra 121.000 km/time til ca. 18.000 km/timen, så det blev indfanget i en bane omkring Mars og bevægede sig pænt på plads efter 27-minutters brænding af dets hjælperaketter. Fartøjet bringer sig nu i position til snart at overvåge vejrforholdene på den røde planet. Hope-missionen er fastlagt til at vare i et helt Mars-år (687 Jorddage).

I morgen forventes den kinesiske 'Tianwen-1' at ankomme planmæssigt til Mars, med et komplekst program planlagt for de kommende måneder. Dernæst ankommer NASA-rumskibet 'Perseverance' den 18. februar for at lande en 'marsbil' på overfladen. Denne februars trekløver bringer det samlede antal nationer, der til dato har lykkedes i deres Mars-missioner, op på fem. Hvis vi gør tingene rigtigt her på Jorden, er Mars sandelig kun begyndelsen på en ny tidsalder for fremskridt for menneskeheden.

Schiller Instituttets præsident Helga Zepp-LaRouche sagde i dag: "Når man ser på Mars-missionerne i sammenhæng, viser det vejen ud af katastroferne og de geopolitiske spil", der er så farlige lige nu. Hun gennemgik disse, begyndende med USA, hvor en rigsretssag, der ikke burde foregå, gennemføres som en ’maraton i vanvid’. I dag var der fire timers argumentation om det forfatningsmæssige grundlag for at anklage en mand, der allerede er ude af det offentlige embede, hvilket kulminerede med en afstemning på 56-44 til fordel for retssagen mod Donald Trump. I morgen er der planlagt 16 timers præsentationer. Dette skal fortsætte til søndag, før der forventes afsluttende argumenter. Det er et globalt skuespil over krisen i USA og en operation til at hjernevaske amerikanerne.

Anklagerne mod den tidligere præsident Donald Trump er fra start til slut en operation rettet imod USA. For hver dag kommer der mere frem, for eksempel om hvordan de personer, der førte an i at sikre at hændelsen den 6. januar ved den amerikanske kongresbygning, Capitol, blev voldelig, alle var kendt og forbundet til eller havde dækning af undergravende efterretningsnetværk. Der har allerede været forlydender om sagen om den nationale formand for 'Proud Boys', der har fungeret som FBI-meddeler i årevis. Nu er det kommet frem, at en leder af de paramilitære 'Oath Keepers', der deltog i angrebet på den amerikanske hovedstad den 6. januar, havde en FBI-sikkerhedsgodkendelse.

Et andet åbenlyst tilfælde af national undergravende virksomhed involverer sammensværgelser mod præsident Vladimir Putin og Rusland. Dette udføres af de samme netværk, der underminerer USA – de i London centrerede finansielle transnationale netværk, der promoverer deres eget diktatur. I går blev der afholdt en online-konference arrangeret af den polske mission ved EU i Bruxelles, med forskellige EU-nationer plus Storbritannien, USA, Canada og Ukraine for at konspirere mod Putin og i øvrigt at destabilisere Rusland. Den selvsamme russiske assistent til 'dissidenten' Alexej Navalny, Vladimir Ashurkov, der blev fanget på video i 2012, hvor han diskuterede store penge med en formodet britisk MI6-agent med det formål at organisere oppositionen mod Putin i Rusland, deltog i gårsdagens virtuelle konference i Bruxelles. I dag sprængte talsmand for det russiske udenrigsministerium, Maria Zakarova bomben om mødet, og beskrev det som en samling af NATO-lande, der benytter Navalny til at organisere undergravende aktiviteter imod Rusland.

Tempoet og åbenlysheden i disse træk over for nationer gør det klart, hvor vigtigt det er med den nye serie online strategiske rundbordssamtaler, der igangsættes lørdag d. 13. februar af LaRouche-organisationen. Deltagelse i og støtte til dette initiativ er den bedste måde at imødegå de vanvittige operationer af alle slags, der nu truer verden. Begivenheden, der begynder kl. 19.00 dansk tid, har titlen "Forum: Forværring af amerikansk-russiske relationer – vend udviklingen med et nyt paradigme eller imødese atomkrig." https://laroucheorganization.nationbuilder.com/forum_worsening_u_s_Russian_relations_reverse_them_with_new_paradigm_or_face_nuclear_war

For det andet, sørg for at få denne uges udgave af {EIR} (udgivelsesdato, 12. februar), der er en ny "Special Rapport: The Great Leap Backwards – LaRouche Exposes the Green New Deal." (Det store spring tilbage – LaRouche afslører 'the Green New Deal'. Nu er tiden inde til at abonnere. Spred ordet, spred håb.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*