Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Briterne bereder sig på at sende USA ud for at føre krig mod Rusland

Briterne bereder sig på at sende USA ud for at føre krig mod Rusland
image_pdfimage_print

18. april (EIRNS) – Efter at have mistet dets amerikanske koloni i revolutionskrigen og have mislykkedes med at tage den tilbage gennem den britisk sponsorerede borgerkrig, er det Britiske Imperium nu involveret i en åben, dødbringende sammensværgelse for at trække USA ind en selvmorderisk krig med Rusland, hvilket de forestiller sig vil være med til at skabe deres nye "Globalbritannien" – en moderne version af imperiet, som de aldrig opgav. "Britisk hjerne og amerikansk muskelkraft" har tjent dem godt i løbet af det sidste halvandet århundrede og trukket USA ind i to verdenskrige, igangsat af ”John Bull”, og for nylig et par "dejlige små krige" – kolonialistiske krige i Sydøstasien og Sydvestasien – som intet menneskeligt formål tjener, koster millioner af liv, ufattelig elendighed og efterlader verden i dag i en tilstand af moralsk og kulturel opløsning.

Vil det amerikanske folk og deres europæiske "allierede" gå søvngængeragtigt ind i endnu en verdenskrig, denne gang med termonukleare våben? Det ser ud til at være hensigten med regeringen i Ukraine, indsat i 2014 af Obama-administrationen med betydelig hjælp fra George Soros og eksperterne i "regimeskift" fra National Endowment for Democracy. På daværende tidspunkt gav Obama vicepræsident Joe Biden ansvarsområdet med at føre tilsyn med regimeskiftet mod den valgte regering i Ukraine og arbejde sammen med den neokonservative dræber Victoria Nuland, dengang assisterende udenrigsminister for europæiske anliggender, for at bringe de åbenlyst nynazistiske tilhængere af Hitlers ukrainske aktiv, Stepan Bandera, til magten i Kiev. Nu er Biden (eller i det mindste hans senile nuværende jeg) og Nuland tilbage som præsident og departementschef for udenrigspolitiske anliggender. De presser på for, at Ukraine og dets fascistiske ledere bringes ind i NATO. Ukraines ambassadør i Tyskland, Andrij Melnyk, fortalte den tyske presse, at Tysklands ansvar for nazisternes holocaust kræver, at det ”må spille en ledende rolle i, at Ukraine bliver NATO-medlem, og det hurtigst muligt uden 'hvis eller men' ". Undladelse af at gøre dette vil medføre en ny storstilet krig i Europa, antydede han.

Overvej betydningen: Yd kompensation for at have tilladt nazisternes holocaust ved at bringe nazisterne til magten i Ukraine for at fremprovokere endnu en krig mod Rusland? Kan borgerne i den vestlige verden ikke huske, at det var Rusland, der udkæmpede langt størstedelen af kampene med nazisterne i den 'Store Fædrelandskrig', som Sovjetunionen kaldte den, og led langt de største tab blandt sine borgere? Er de opmærksomme på det faktum, at Rusland ser NATO udvide sine atombevæbnede styrker op til Ruslands grænser, at USA ensidigt har afsluttet de fleste af traktaterne for våbenbegrænsning, og at NATO-magterne har udpeget sig selv som overordnede i forhold til FN's Sikkerhedsråd – der blev oprettet for at forhindre endnu en global krig – ved at indføre sanktioner og føre regimeskifte-krige uden Sikkerhedsrådets godkendelse?

Ambassadør Melnyk gik videre: Hvis Ukraine ikke accepteres i NATO, sagde han, er den eneste mulighed "at bevæbne os selv og måske tænke på nuklear status igen". Nazister bevæbnet med atomvåben. Hvem kunne tillade det?

Som man vil se, er svaret: Britisk efterretningstjeneste. Ukraines præsident Volodymyr Zelensky har modtaget ordrer fra MI6-chef Richard Moore. På et to timers møde i London i oktober sidste år, beskrevet af Zelensky som at "hjælpe og beskytte vores suverænitet og territoriale integritet," satte Moore og Zelensky gang i planer for flere amerikanske og britiske våben til Ukraine, åben støtte til Kievs nazi-militsers overgreb mod Donbas, nedlukning af den resterende oppositionspresse i Ukraine og endog genovervejelse af Budapest-memorandummet fra 1994, hvorved Ukraine opgav sine atomvåben.

Borgere med god vilje i USA, Storbritannien og EU har ikke privilegiet af at kunne ignorere denne tilskyndelse til termonuklear udslettelse. LaRouche-Organisationen og Schiller Instituttet tog ved konferencen den 20.-21. marts fat på øjeblikkets civilisationskrise, og vil gøre det igen den 8. maj. Marchen mod krig skal stoppes. Krigs- og sanktionspolitikken, der nu truer millioner af mennesker i Syrien, Yemen og andre steder, må også stoppes. For at vende sammenbruddet af den vestlige civilisation må der imidlertid også foretages en fuldstændig gennemførelse af Lyndon LaRouches fire love, for at gøre en ende på Wall Streets og City of Londons bankerotte monetære system med en New Bretton Woods-konference mellem verdens førende nationer, for at genoprette ideen om fred gennem udvikling, opbygge moderne sundhedsvæsener i alle dele af verden, forene alle nationer i udviklingen af fusionskraft og i udforskningen af ​​det ydre rum samt gendanne skønhed og klassisk kultur i den vestlige kulturelle ødemark. Opgaven er enorm, men intet mindre kan gøre det, og det har aldrig været mere presserende.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*