Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Hvordan en kollapsende global økonomi giver næring til kampagnen for krig.
Schiller Instituttets ugentlige dialog med Helga Zepp-LaRouche den 7. april 2021

Hvordan en kollapsende global økonomi giver næring til kampagnen for krig.
Schiller Instituttets ugentlige dialog med Helga Zepp-LaRouche den 7. april 2021
image_pdfimage_print

I en gennemgang af den globale strategiske situation i dag kommenterede Helga Zepp LaRouche, at omfanget af​​ løgne fra regeringer, officielle institutioner og medier er nået til det punkt, hvor det erklærede mål for britiske propagandister om at være i stand til at "overgå Goebbels" er blevet nået. Provokationerne mod Rusland og Kina, som har til hensigt at tvinge regimeskifter, er bakket op af skamløs løgn. IMF-rapporten om økonomien, der udråber USA som den "økonomiske motor" for et verdensomspændende boom, ignorerer deres egne tal, der viser voksende forarmelse i både de tidligere avancerede- og udviklingslande.

Hun påpegede, at løgnene bag kampagnen for krig og det systemiske økonomiske sammenbrud er et forsøg på at skjule det faktum, at et alternativt system, baseret på et nyt paradigme, dukker frem og nu kan blive en global virkelighed. Indiens afvisning af "netto nul"-klimapolitikken er en del af dette – en klar afvisning af den globale Grønne New Deal – ligesom indrømmelsen i en artikel i tidsskriftet Atlantic om, at bagvaskelsen angående, at Kina pålægger en "gældsfælde" på fattigere nationer med sit Bælte- og Vejinitiativ er en løgn. Hvad angår faren fra COVID-pandemien, det råber på et moderne sundhedssystem i enhver nation, som Schiller Instituttet har insisteret på fra starten.

Se webcastet her: Link

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*