Atomkrig er ikke en mulighed – Mobiliser for Schiller Instituttets konference d. 8. maj:
”Den transatlantiske verdens moralske sammenbrud råber på et nyt paradigme”

6. maj (EIRNS) — I forbindelse med organiseringen af Schiller Instituttets konference førstkommende lørdag har arrangører fra den internationale LaRouche-bevægelse i stigende grad erfaret, at det slør af uklarhed, som regeringer og de prostituerede medier har trukket ned over befolkningerne i de transatlantiske nationer, er begynder at trevle op. Den snigende ondskab af den malthusianske 'grønne nye deal' trænger ind – til dels på grund af den vide cirkulation af pjecen "Det store spring tilbage – LaRouche knuser bedraget med den nye grønne aftale". Fremstormen mod militær konfrontation med Rusland og Kina – af endnu mindre bevæggrunde end de ulovlige og umoralske krige, der ødelagde Irak, Libyen og Syrien – er baseret på lignende løgne, og disse løgne bliver i stigende grad tydelige for seriøse mennesker. Selv den krigeriske New York Times bragte en ledende artikel, der kalder Biden-administrationens provokationer mod Kina over Taiwan "dumdristig", og at man risikerer en "katastrofal krig". Og vigtigst af alt spørger forfatteren krigshøgene, hvor mange amerikanske liv de er villige til at risikere, idet han bemærker, at højtstående amerikanske statsmænd (nævner Stapleton Roy og Chas Freeman) nu har advaret om, at en krig med Kina kunne være med kernevåben.

Medierne får heller ikke frit spil. Caitlin Johnston, der i sidste måned udsendte en artikel med titlen: "Den stigende trussel om atomkrig er den mest presserende sag i verden", rapporterede onsdag om det modbydelige interview med udenrigsminister Tony Blinken af Norah O'Donnell på CBS '60 minutter den 2. maj, hvor det var umuligt at sige, om intervieweren eller den interviewede, var mest afskyelig. Johnston anklager O'Donnell med hendes egne ord, ved blot at nævne spørgsmålene, som omfattede: "Har du nogensinde set Kina være så selvsikker eller militært aggressiv?" Og "Beskriv hvad du ser finder sted i Xinjiang, som resten af verden måske ikke ser". Og ”Kineserne har stjålet forretningshemmeligheder og intellektuel ejendom for hundreder af milliarder, hvis ikke billioner, af dollars fra USA. Det lyder som fjendtlige handlinger”. Betragt hykleriet når den kinesiske og russiske presse beskyldes for at være underlagt deres regeringer.

Men krigsfaren er håndgribelig. Blinken er i Ukraine og diskuterer processen med at bringe Ukraine ind i NATO, placere krigsmaskinen direkte på Ruslands grænse. Rusland indkaldte til et møde i FN’s Sikkerhedsråd onsdag for at fremlægge beviser og vidner om grusomhederne begået af morderiske nazi-bander i Ukraine siden Maidan-farverevolutionen i 2014. Første stedfortrædende faste repræsentant, Dmitry Polyansky, kaldte dem "afskyelige begivenheder, som ingen normal person kan være ligeglad med". Svaret fra USA og briterne var en fælles erklæring: "Vi beklager dette bevidste forsøg på at aflede det internationale samfunds opmærksomhed på Ruslands igangværende destabiliserende aktiviteter mod Ukraine gennem de seneste syv år".

Tilskyndelsen til militær konfrontation mellem atombevæbnede magter, repræsenterer sammen med Green New Deal den koordinerede indsats for at genetablere det britiske imperium til sin fordums blodige herlighed, nu med USA som den "dumme gigant", der tilvejebringer musklerne til den forstyrrede britiske hjerne. Malthusiansk affolkning er stadig det erklærede mål for den britiske kongefamilie og dens håndlangere, hvad enten det er ved krig, ved epidemi, ved hungersnød eller med tvungen økonomisk ødelæggelse gennem kolonial plyndring eller dets moderne form i Green New Deal.

Krisen er så enorm, at folk begynder at opgive den vrangforestilling, at ”de”, 'the powers that be', ikke vil lade en sådan katastrofe ske. At skabe den krævede mobilisering af borgere, internationalt, der bryder disse vildfarelser og aktiverer deres kreative kræfter på vegne af menneskeheden og vores eftertid, kræver aktivering af de ideer, der er skabt af Lyndon LaRouche i løbet af de sidste halvtreds år. Bring så mange du kan til videokonferencen på lørdag, hvor disse ideer vil blive drøftet af ledere fra hele verden.