Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

MEP Francesca Donato bad Europa-Parlamentets formand
om at handle i forbindelse med den ukrainske sortliste

MEP Francesca Donato bad Europa-Parlamentets formand
om at handle i forbindelse med den ukrainske sortliste
image_pdfimage_print

Den 30. juli 2022 (EIRNS) – En nyhed fra det italienske nyhedsagentur Adnkronos den 26. juli dækkede Ukraines CCD-sortliste: “‘Det er skandaløst, at et kandidatland til optagelse i EU sætter syv medlemmer af Europa-Parlamentet på en slags forbudsliste. Jeg vil bede [EU-Parlamentets] formand, Roberta Metsola, om at gribe ind over for de ukrainske myndigheder for at beskytte EU-parlamentarikeres ytringsfrihed,” siger det uafhængige europa-parlamentsmedlem Francesca Donato, valgt ind for de italienske Lega-lister og senere skiftet til udenfor partierne, som rapporterer, at hun blev optaget på en liste over “personer, der fremmer fortællinger påvirket af russisk propaganda”, der er offentliggjort af Center for Bekæmpelse af Desinformation, det ukrainske regeringsagentur, der er ansvarlig for national og international overvågning….

I den rapport er ud over Francesca Donato også Hervé Juvin, Nicolas Bay, Manuel Pineda, Jean Lin Lacapelle, Clare Daly og Thierry Mariani, alle medlemmer af Europa-Parlamentet

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*