Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Ukraines sortliste er blevet pillet ned med hjælp fra Danmark

Ukraines sortliste er blevet pillet ned med hjælp fra Danmark
image_pdfimage_print

Den 12. august 2022 (EIRNS) – Som et resultat af en ihærdig, målrettet og hurtig international mobilisering, primært foranlediget af Schiller Instituttet, men som også blev udført af ligesindede, om end politisk forskellige aktører, blev det berygtede ukrainske Center for Countering Disinformation (CCD) på et tidspunkt torsdag eftermiddag den 11. august tvunget til, sandsynligvis efter henstilling fra stadig mere nervøse NATO-interesser, at slette dens sortliste/”kill list” med over 70 internationale personer.

Kontakter i efterretningstjenesterne, herunder tidligere NSA- og CIA-analytikere, bemærkede, at den vellykkede offentliggørelse af afsløringer, der fordømte selve idéen om den sorte liste i Indien, Tyskland og Danmark, har spillet en vigtig rolle for, at listen blev fjernet. [Listen blev slettet få timer efter offentliggørelsen af Jyllands-Postens leder “Ukraine og det frie ord”, som anfægtede listen.] 

Det var især de skarpe formuleringer, som whistleblower og “sortlistede” Scott Ritter brugte i sin sønderlemmende indsigelse til senatorerne Chuck Schumer og Kirsten Gillibrand om, hvorvidt de gennem kongresbevillinger finansierede et agentur i Ukraine, som truede amerikanere (herunder tidligere og nuværende medlemmer af Kongressen samt kandidater, der stiller op til valg, herunder, i Schumers tilfælde, deres modstandere), som viste sig at være virkningsfulde.

Den “skelsættende begivenhed”, at Helga Zepp-LaRouches navn endelig blev fremsat på tryk i Tyskland, uden et fordømmende adjektiv foran navnet, i SPD-relaterede NachDenkSeiten, brød et fire årtiers tabu. Endnu en gang er det påvist med succes, at hvis det lykkes at få LaRouche eller Zepp-LaRouche-navnet trykt eller nævnt, så er muren af usandheder om økonomiske, strategiske og kulturelle anliggender brudt.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*