Er der nogen som ønsker atomkrig? “Nej Tank.”

Den 20. jan. 2023 (EIRNS) – Den kendsgerning, der ikke vil blive italesat på fredagens Ramstein-møde, er, at Rusland har mobiliseret en betydelig militærstyrke, har sikret deres positioner over hele linjen og dermed har mulighed for at foretage en rydning af de resterende besatte dele af Donetsk-regionen i selvvalgt tempo. Den “vestlige alliance” kan råbe op om Ukraine militært besejrer Rusland, eller endog blot forsøger at skubbe Rusland tilbage, i håb om at opnå en forhandlingsfordel i en fremtidig forhandling, der vil sætte Rusland på plads i det “regelbaserede” civiliserede Vesten – men de spiller med blottede hænder, i et moralsk og økonomisk bankerot system.

Måske fremstår sidstnævnte mulighed, at risikere en atomkrig for at få en forhandlingsfordel, kun småskørt sammenlignet med de vanvittige tosser – dem, der efter at have spillet for mange videospil, blev opslugt af for mange Wagner-operaer eller fantaserede om, at Gud belønner dem for at foranledige ragnarok, ikke tillader, at noget kan forstyrre deres fantasier, medmindre atomsprænghoveder afgør sagen.

Så, i Ramstein har 10 eller 100 kampvogne ingen militær relevans for en såkaldt Kiev-offensiv. Spillet går ud på at holde Europa som gidsel en smule længere, idet det er vigtigt ikke at engagere sig i reelle spørgsmål om energi, økonomi, levestandard og, ja, sikkerhedsordninger, der anerkender suveræne nationers ret til at eksistere.

Den evigt nærværende fare er, at de virkelige galninge blandt dem i Kiev, i London og i Washington, ikke har fået fjernet hænderne fra knapperne, når deres bluffnummer afsløres.

Undersøg to konkrete sager, der bekymrer slænget for “evig krig”. Tysklands kansler Scholz har udnævnt Boris Pistorius som sin nye forsvarsminister, og Scholz skulle efter sigende have stillet som betingelse, at Tyskland ikke vil sende sine kampvogne til Ukraine, medmindre USA sender sine Abrams-kampvogne. Så mobiliseringen af Europa til at forene sig i den symbolske “tank-koalition” kan blive sløjfet. Og alle ved, at de amerikanske kampvogne, med massive logistiske problemer med brændstofforbrug og omfattende træningsproblemer, ikke har nogen praktisk anvendelse i Ukraine. I det sidste døgn har man iagttaget et pres på Tyskland for at få landet til at indordne sig, især fra briterne, USA og Polen.

I selve Kiev skabte præsident Zelenskyjs egen officielle rådgiver, Oleksej Arestovytj, først en brandstorm, da han ikke føjede fortællingen om, at “Rusland bombede Dnipro-lejlighedskomplekset”, den seneste udløser for en vestlig våbenlavine.  Han lod ved et uheld eller med vilje det indlysende slippe ud, nemlig at Ukraine havde skudt et russisk missil ned, som derved blev omdirigeret bort fra sit mål og ind i beboelsesbygningen. Efter at han trådte tilbage for to dage siden, gav han et interview, hvor han med vilje gjorde det indlysende klart, at Kiev var tåbeligt ondskabsfuld over for sin egen befolkning, gjorde sine egne borgere til fjender og aldrig kunne fastholde loyaliteten hos afgørende dele af landet med en så tåbelig tilgang. Ingen bør gøre Arestovytj til en helt, men når den lille dreng blot spørger, hvorfor kejseren ikke har noget tøj på, opstår der mulighed for et gennembrud af offentlig besindighed. Selvfølgelig satte Mirotvorets-banden straks Arestovytj på deres hitliste.

Endelig kan man overveje reaktionen på Ruslands udenrigsminister, Sergej Lavrov, idet han ramte hovedet på sømmet, da han erklærede, at ideologien bag den nazistiske “Endlösung” ikke er anderledes end ideologien bag Vestens nuværende “Ultimative Løsning”, der går ud på at nedbryde Rusland og udslette det fra jordens overflade. Det er bevidst, det er grimt, og før man gør op med tallene, bør man erindre, at omkring 26-27 millioner russere døde i deres kamp mod Hitler. Men som forventet viser reaktionerne fra USA, Canada og Israel, at nogle finder det uhyrligt at forsøge at forstå en sådan idé. Sådanne strategiske fejlvurderinger er årsag til folkedrab og yderligere folkedrab.

Det er bedre at overveje noget hensigtsmæssigt, noget der kan sætte en stopper for sådanne rædselshistorier: https://schillerinstitute.com/blog/2022/11/30/ten-principles-of-a-new-international-security-and-development-architecture/

Og i dag hvor den amerikanske digter, patriot og efterretningsofficer, Edgar Allan Poe, har fødselsdag, kan vi sætte pris på det ironiske glimt: Hvis man foretrækker, at vi ikke deltager i en atomkrig, så sig blot: “Nej Tank”.

Foto: Pixabay, CCO