Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Efter neo-nazistisk kup i Ukraine: Atomkrig eller renæssance?

Efter neo-nazistisk kup i Ukraine: Atomkrig eller renæssance?
image_pdfimage_print

Revolutionen i Kiev var i virkeligheden et statskup imod den siddende præsident Janukovitj, begået af neo-nazistiske kredse i Ukraine efter langvarigt, ihærdigt forarbejde fra USA, der selv hævder at have brugt 5 mia. dollars på projektet. Nu forsøger man at bruge kuppet, og den forventelige militære aktion fra Rusland på Krim, til at skabe en konfrontation mellem USA og Rusland, der vil ende i krig og et brintbombehelvede, hvis den ikke stoppes. LaRouche-kandidat vinder stemmer på at kræve Obamas afgang. USA trues af dødbringende tørke og vil kun overleve med gennemførelsen af NAWAPA og andre store vandprojekter.

GDE Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (500:Internal Server Error)

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*