Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Evo Morales vandt Bolivias præsidentvalg for en tredje periode

Evo Morales vandt Bolivias præsidentvalg for en tredje periode
image_pdfimage_print

Ifølge den endelige stemmeoptælling vandt Evo Morales præsidentvalget for en tredje periode med 60 % af stemmerne. Han kom også ind som nummer ét i otte af landets ni regioner – inklusive Santa Cruz, hvor han menes at have fået 49 % af stemmerne i denne region, som engang var højborg for det »frie« marked og separatist-oppositionen, begge under ledelse af briterne. (Den højeste valgdomstol har endnu ikke udgivet de officielle resultater.)

 

Foto: Evo Morales efter sit genvalg til Bolivias præsident

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*