Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Schiller Instituttet afholder arrangement i New York City
til ære for JFK og ofrene for 11. september og deres familier

Schiller Instituttet afholder arrangement i New York City
til ære for JFK og ofrene for 11. september og deres familier
image_pdfimage_print

22. nov. 2014 – Schiller Instituttet arrangerede en banebrydende, offentlig begivenhed i New York City i dag, 22. nov. 2014, til ære for præsident Kennedy og ofrene for 11. september og deres familier. Begivenheden ændrede form, da Lyndon LaRouche intervenerede og startede en diskussion for at præsentere borgere i New York for en række erkendelsesmæssige udfordringer med hensyn til at tænke ind i fremtiden, at se nødvendigheden af og muligheden for at trække USA med ind i BRIKS.

Henved 175 mennesker deltog, inklusive 135 kontakter, hvoraf halvdelen aldrig havde deltaget i et LaRouche-arrangement. Omkring 30 af deltagerne var blevet organiseret af 11. september aktivister, inkl. en masse-e-mail fra Arkitekter og Ingeniører for 11. september, som blev sendt til 10.000 mennesker over hele landet.

Tonen blev slået an fra begyndelsen med »Introitus« og »Kyrie« fra Mozarts Requiem, opført af New Jersey Schiller Instituts kor (og venner). Efter en velkomsttale ved Dennis Speed holdt Jeff Steinberg arrangementets hovedtale over temaet, »Erinye-princippet: BRIKS-nationerne genopliver JFK’s Nye fremskudte grænse«. Dernæst fulgte en oplæsning af Schillers ’Ibykus’ Traner’; Jason Ross’ præsentation om videnskabelig opdagelse og rumprogrammet fra JFK til Kina; en ny videokollage over Capitol Hill-pressekonferencen fra 9. september om angrebet 11. september; og præsentationer af Terry Strada, Ray McGovern og (over video) tidl. kongresmedlem for New Jersey, Neil Gallagher.

En fuldstændig rapport kommer senere.

 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*