Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Tom Gillesberg efter Schiller Instituttets konference i Paris:
Genopbyg verden i BRIKS-æraen

Tom Gillesberg efter Schiller Instituttets konference i Paris:
Genopbyg verden i BRIKS-æraen
image_pdfimage_print

»Vi befinder os ved en afgørende skillevej, hvor vi her, ved udgangen af juni måned, ikke ved, om vi har et internationalt finanssystem, eller om det falder fra hinanden. Vi befinder os i en situation, hvor vi ikke ved, om man i desperation over, at det nuværende system har spillet fallit, vil starte en atomkrig, vil fortsætte med provokationerne mod Rusland, mod BRIKS-landene, og dermed sætte dagsordenen for, at man kan starte en atomkrig med Rusland.«

 

 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*