Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Til minde om Amelia, af Helga Zepp-LaRouche

Til minde om Amelia, af Helga Zepp-LaRouche
image_pdfimage_print

Jeg mødte Amelia tilbage i begyndelsen af 1980’erne i Virginia, i sammenhæng med min mand, Lyndon LaRouches samarbejde med mange amerikanske borgerrettighedsaktivister. Hun var et usædvanligt menneske med stor, magnetisk tiltrækningskraft, og som omgående kunne hæve sin lytter op på et højere, historisk plan. Hun så Schiller Instituttet som fortsættelsen af borgerrettighedsbevægelsen og bidrog til Instituttets arbejde fra 1984 og frem til 2009 som vicepræsident, med mange internationale turneer, taler og interventioner.

Download (PDF, Unknown)

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*