Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

EU’s politik er morderisk:
For jeres bankkonto,
såvel som for flygtningene!
Af Helga Zepp-LaRouche

EU’s politik er morderisk:
For jeres bankkonto,
såvel som for flygtningene!
Af Helga Zepp-LaRouche
image_pdfimage_print

Det, som EU hidtil, og igen på dette seneste topmøde-komsammen, har foreslået som respons til flygtningekrisen, er den totale moralske og politiske bankerot. Den idé, at man ved hjælp af kanonbåde skulle drive millioner af flygtninge fra Sydvestasien og Afrika tilbage, og tage tusinder og atter tusinder af dødsfald gennem drukning med i købet, alt imens man samtidig vil bevare den neoliberale, økonomiske politik, som er den faktor, der for Afrikas vedkommende har forårsaget underudviklingen, i hvilken årsagen til masseflugten igen skal findes, er lige så virkelighedsfjern, som den er modbydelig.

Download (PDF, Unknown)

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*