Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Tyske ingeniørtropper uddanner flygtninge til genopbygning af Syrien

Tyske ingeniørtropper uddanner flygtninge til genopbygning af Syrien
image_pdfimage_print

11. december 2015 – Med det Tyske Udenrigsministerium som medsponsor er Technisches Hilfswerk (THW) begyndt at rekruttere syriske flygtninge til at uddanne og ansætte dem til civil beskyttelse og katastrofehjælp både i og uden for Tyskland, i tilfælde af oversvømmelser, jordskælv og lignende.

Et hundrede lokale enheder fra THW deltager i programmet, der går ud på at finde 1.000 flygtninge, der er interesseret i et sådant program. En fordel ved THW-initiativet er, at der ikke kræves tysk statsborgerskab og heller ikke, at man behersker det tyske sprog, for at en syrer kan blive ansat. THW-specialprogrammet er designet til også at forberede syrere til den senere opbygning af Syrien, med rydning af miner, bomber og andre former for krigsaffald og ammunition, samt genoprettelse af forsyninger af vand og elektricitet, transport og kommunikation.

Foto: Der forestår et enormt oprydnings- og genopbygningsarbejde i Syrien, når der engang kommer fred … Her, Aleppo.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*