Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Ifølge TASS udelukker det russiske Udenrigsministerium
ikke terrorangreb mod Rusland fredag den 30. sept.

Ifølge TASS udelukker det russiske Udenrigsministerium
ikke terrorangreb mod Rusland fredag den 30. sept.
image_pdfimage_print

29. sept., 2016 – Ifølge TASS udelukker det russiske Udenrigsministerium ikke terrorangreb mod Rusland fredag den 30. september, på hvilken dag forskellige islamiske organisationer har opfordret til en Verdensdag for Raseriprotester imod russiske antiterror-indsatser i Aleppo. Maria Zakharova, talskvinde for det russiske Udenrigsministerium, opfordrede Washington til at dele enhver information, det måtte have om risikoen for terrorangreb mod Rusland, i lyset af Udenrigsministeriets talsmand John Kirbys trusler mod Rusland.

Foto: Maria Zahkarova

 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*