Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Deutsche Bank er meget større end Lehman Brothers var;
Glass-Steagall »bydende nødvendigt«

Deutsche Bank er meget større end Lehman Brothers var;
Glass-Steagall »bydende nødvendigt«
image_pdfimage_print

11. oktober 2016 – Således lyder en spalte i investing.com den 11. okt. »For at forhindre yderligere sager à la Deutsche Bank er det bydende nødvendigt at vende tilbage til Glass/Steagall-lovregulering … Kort tid efter, at denne lov blev ophævet, begyndte TBTF-bankerne at dukke op. Med en genoplivet Glass-Steagall og de største banker opdelt i 10 mindre banker, ville konkurrence igen vende tilbage til banksektoren på en måde, der ikke truer med at kollapse systemet.« 

 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*