Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Kina opfordrer atter til politisk løsning for Syrien

Kina opfordrer atter til politisk løsning for Syrien
image_pdfimage_print

14. dec., 2016 – Nu, hvor Aleppo er blevet befriet, sagde den kinesiske permanente vicerepræsentant til FN, Wu Haitao, at Kina er rede til at arbejde sammen med det internationale samfund for at opnå en politisk løsning i Syrien.

»I betragtning af de nuværende omstændigheders kompleksitet og følsomhed, er det så meget desto vigtigere, at det internationale samfund holder sig til kursen, uden vaklen, mod vores overordnede mål – at søge en politisk afgørelse«, sagde Wu den 13. dec. i FN’s Sikkerhedsråd. »Enhver indsats fra det internationale samfunds side bør være befordrende for arbejdet på alle fire spor, nemlig genoptagelse af våbenstilstanden, politiske forhandlinger, fælles kontra-terrorisme og humanitær hjælp.«

»Kina er meget bekymret over situationen i nogle dele af Syrien, inklusive Aleppo, og udtrykker vores dybeste sympati for det syriske folk, der har lidt afgrundsdyb elendighed, fremkaldt af den syriske konflikt.« 

Foto: Kinas repræsentant til FN, Wu Haitao.

  

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*