Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Kinesisk økonomi tegnede sig for næsten halvdelen af verdens økonomiske vækst sidste år

Kinesisk økonomi tegnede sig for næsten halvdelen af verdens økonomiske vækst sidste år
image_pdfimage_print

En kinesisk deltager, der optrådte på en rundbordsdiskussion på Kinas CGTN-Tv (tidligere CCTV) om økonomi for et par dage siden, påpegede, at, på trods af den svagt langsommere vækstrate i den kinesiske økonomi, så tegnede den kinesiske økonomi sig for næsten halvdelen af verdens økonomiske vækst sidste år. En anden deltager påpegede, at, for hver 100 personer, der kommer ind i arbejdsstyrken i Kina, er der 113 jobs.

(Gid det så lige så godt ud i Danmark!)

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*