Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Leder af Schiller Instituttets New York Borgerkor taler ved mindehøjtidelighed
for ofrene for Tu-154 flystyrtet, hvor bl. a. hele Alexandrov Ensemblet blev dræbt

Leder af Schiller Instituttets New York Borgerkor taler ved mindehøjtidelighed
for ofrene for Tu-154 flystyrtet, hvor bl. a. hele Alexandrov Ensemblet blev dræbt
image_pdfimage_print

Leder af Schiller Instituttets New York Borgerkor, Diane Sare: Lad mig for det første forsikre alle om, at vi ikke er en gruppe af russiske emigranter, som det blev sagt på YouTube.

På vegne af Schiller Instituttet, med fr. Helga Zepp-LaRouche som stifter og formand, overbringer jeg vores dybeste kondolence til Rusland og det russiske folk, i anledning af de store tab, I netop har lidt. Først blev jeres elskede ambassadør [til Ankara] Karlov skudt og dræbt ved et kunstmuseum. Blot få dage senere, juledag, skete det forfærdelige flystyrt, der kostede 92 mennesker livet: Blandt disse ofre var det pligtopfyldende flypersonale, en gruppe talentfulde unge journalister, dr. Elizeveta Glinka, der, som det blev nævnt, bragte mad og medicin til børnene i Syrien, samt 64 medlemmer af Alexandrov Ensemblet og den vidunderlige solist, Grigory Osipov, der sang God Bless America for New Yorks politikorps ved 10-års dagen for angrebet den 11. september [2001].

Tabet af koret var især stort, for, som alle, der synger i et kor, ved, så er det samlede resultat af vore stemmer større end det enkelte individ, og større end de enkelte, opregnet som delelementer. Hver og én af os må dø. Men, vi håber, at menneskeheden er udødelig. Hvis vi hver især kan tænke på os selv som unikke stemmer i et stort kor, der går hen over generationer og kontinenter, så vil universet give genlyd af menneskehedens skønhed.

Se:

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Fchk5m8HJe0&feature=youtu.be

https://www.facebook.com/pg/SchillerInstitute/videos/

https://ruptly.tv/vod/20170107-028

 

    

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*