Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

»Nu har menneskeheden muligheden for at blive voksen«
Af Helga Zepp-LaRouche.
Tale ved Schiller Instituttets konference i Manhattan,
New York, 4. februar, 2017

»Nu har menneskeheden muligheden for at blive voksen«
Af Helga Zepp-LaRouche.
Tale ved Schiller Instituttets konference i Manhattan,
New York, 4. februar, 2017
image_pdfimage_print

I stedet for at træne en meget mistænkelig og tvivlsom libysk kystvagt til at holde flygtningene tilbage i Afrika, ville det så ikke give bedre mening, hvis de europæiske nationer gik sammen med Kina og andre, som Japan og Indien, der allerede er involveret i Afrika, om udviklingen af det afrikanske kontinent?

Præsident Xi Jinpings formulering, at det, vi må bygge, er et fællesskab – et samfund – for menneskehedens fremtid, baseret på win-win-samarbejde, er præcis måden at se dette på. Dette er ikke et nulsumsspil, hvor én nation vinder, og de andre taber; men det er derimod et nyt perspektiv, hvor alle lande på denne planet kan arbejde sammen for alles fordel.

Download (PDF, Unknown)

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*