Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

UNESCO har store forventninger til Bælt & Vej-topmødet i Beijing

UNESCO har store forventninger til Bælt & Vej-topmødet i Beijing
image_pdfimage_print

4. maj, 2017 – I et interview med Xinhua i Paris, hilste UNESCO’s generalsekretær Irina Bokova Kinas politik for den Ny Silkevej velkommen og sagde, at Bælt & Vej-initiativet er meget vigtigt, idet det også promoverer kulturkontakter og gensidig forståelse af civilisationer, sammen med internationalt handelssamarbejde. Hun sagde, hun har store forventninger til Bælt & Vej Forum for Internationalt Samarbejde, der starter om 10 dage, og hun vil også være deltager og ser frem til meget interessante diskussioner dér.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*