Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Danske Berlingske Tidende offentliggør historien,
»Lagde Obamas embedsmænd skumle planer mod Trump?«

Danske Berlingske Tidende offentliggør historien,
»Lagde Obamas embedsmænd skumle planer mod Trump?«
image_pdfimage_print

København, 20. dec., 2017 – I en kronik i Berlingske Tidende rapporterer journalist Bent Blüdnikow, tilhænger af Trump og Netanyahu, om de seneste skandaler om Robert Mueller, Peter Strzok og Bruce Ohr. Indledningen lyder: »Sensationelle nye afsløringer i USA tyder på, at præsident Obamas ledende embedsmænd i FBI og Justitsministeriet lagde planer, så Trump ikke skulle vælges og han derefter skulle væltes med en slibrig rapport«.

Efter at have refereret til det skumle dossier, skrevet af Christopher Steele og betalt af Fusion GPS, og til, at der ikke fandtes noget bevis for disse beskyldninger, skriver Blüdnikow:

»Nu synes oplysninger at vise, at Steele-rapporten alligevel blev benyttet af Obamas venner i FBI og Justitsministeriet til at iværksætte aflytning af Trump og hans folk. De nye oplysninger er nok til, at vigtige borgerlige medier mener, at Obamas embedsfolk både før og efter valget af Trump modarbejdede ham. Der er en voksende fornemmelse af, at en Trump-opposition eksisterede både i FBI og Justitsministeriet, og at den undersøgelse, som Robert Mueller leder for at klarlægge, om Trump-staben havde intriger gående med Rusland, er politisk inficeret.«

Efter at citere amerikanske mediekilder, fortsætter han, »Sager myldrer frem, der synes at vise, at Trump skulle standses og Hillary Clintons sag fremmes«. Blüdnikow rapporterer om de seneste afsløringer omkring FBI’s Peter Strzok: at han var central i undersøgelserne af Hillary og Trump; var inde over Steele-rapporten og var den, der ændrede ordlyden af Hillarys e-mails, så hun ikke blev kriminelt tiltalt for sin skødesløshed. Han citerer dernæst Strzoks tekstbeskeder med Lisa Page, og han ender med at citere, at »Mistanken er, at Strzok med sine stærke antipatier også var den, der fremmede Steele-rapporten og sørgede for, at Hillary ikke blev tiltalt«.

Næste afsnit handler om, at Muellers kommission har fået problemer, fordi mange af dens jurister har vist sig at være økonomiske bidragsydere til Hillarys kampagne, inkl. Andrew Weismann, tidligere ansat i Justitsministeriet, der på ukorrekt vis støttede den fungerende justitsminister Sally Yates’ afvisning af at gennemføre Trumps immigrationsforbud fra visse lande.

Så er der historierne om Bruce og Nellie Ohr: at Bruce Ohr var en gammel ven til Christopher Steele, og at de havde møder, før dossieret blev en del af FBI’s efterforskning. Nellie Ohr arbejdede for Fusion GPS, der betalte for rapporten. »Mistanken er, at Steele-rapporten, som altså spillede en mulig afgørende rolle for FBI’s og Justitsministeriets mistanke mod Trump og hans stab, blev fremmet af medarbejdere, der modarbejdede Trump.«

»Disse og andre sager har fået borgerlige medier til at kræve en kritisk granskning af FBI, Justitsministeriet og Muellers kommission.« Kronikken slutter med relevante citater fra Wall St. Journal og National Review.

1 Kommentar

  1. Karsten Wolff 6 år siden

    Endelig en der tør skrive sandheden. Og sagen er blevet større. Og intet bliver nævnt i nogen mainstreem medier, Troede dr var neutral. Trump har været ærlig fra starten. Det er purre løgn, hele russer sagen. Sygt. Nu er blikket rettet mod Obama, Hillary, Lynch, comey, FBI osv. Med faktiske beviser på omfattende magt misbrug.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*