Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Flere hit mod kuppet med LaRouche PAC’s accelererende kampagne: McCabe trækker sig

Flere hit mod kuppet med LaRouche PAC’s accelererende kampagne: McCabe trækker sig
image_pdfimage_print

23. dec., 2017 – LaRouche Political Action Committees (LPAC) mobilisering imod det årelange britiske angreb på præsidenten ved hjælp af den »juridiske lejemorder« Robert Mueller har fordoblet sin styrke. LaRouchePAC har nu to brochurer, der cirkulerer i USA; én, der afslører Muellers korrupte historie tilbage til hans forsøg i 1980’erne på at begå juridisk mord på Lyndon LaRouche; og den anden, der fremlægger de økonomiske og videnskabelige programmer, som USA under Trump kunne forfølge, hvis Mueller-kuppet bliver grundigt besejret.

Kupforsøget bliver fortsat svækket af nye afsløringer.

* FLASH: FBI-vicedirektør Andrew McCabe annoncerede sin afsked »under angreb fra Republikanere«, som Washington Post rapporterede sent den 23. dec. McCabe, der er 49 år, sagde, han planlægger at blive i et par måneder, indtil hans fulde pension bliver gyldig, før han går. Som den fyrede FBI-direktør James Comeys »højre hånd«, havde McCabe tydeligvis anført en gruppe af FBI-jurister og anklagere, der pønsede på at tvinge Trump fra embedet. McCabe var netop blevet grillet af tre kongreskomiteer, hvis medlemmer sagde, hans svar ikke var tilfredsstillende og i modstrid med andre FBI-vidneforklaringer.

* Den britiske MI6-agent Christopher Steele er begyndt at afsværge sit løgnagtige dossier i en britisk retssag imod ham, rapporterede Washington Examiner den 20. dec. I en retssag, anlagt af den russiske forretningsmand Aleksei Gubarev (som EIR tidligere har rapporteret om), indsendte Steele til retten, »briefingerne [dvs., hans briefinger til MI6 og FBI/DOJ] involverende afsløringer af begrænset efterretning mht. indikationer på russisk indblanding i den amerikanske valgproces og den mulige koordinering blandt medlemmerne af Trumps kampagneteam og russiske regeringsfolk«. [Fremhævelse tilføjet.] Steele sagde ligeledes, at han »forstod, at den information, der blev stillet til rådighed, kunne være brugt til yderligere efterforskningsformål, men ikke ville blive offentliggjort eller tilskrevet«. Men han havde tidligere personligt »briefet New York Times, Washington Post, Yahoo News, The New Yorker og CNN personligt. Senere briefede han magasinet Mother Jones via Skype«; alle klare invitationer til offentliggørelse.

Disse indrømmelser kaster yderligere lys over korruptionen hos efterretningsfolk, med James Comey (FBI), John Brennan (CIA) og James Clapper (DNI) i spidsen. De udløste bevidst den udbredte offentliggørelse af Steeles britiske dossier gennem deres bagholds- og afpresningsbriefing den 6. jan af præsident Trump, deres »J. Edgar Hoover-øjeblik«.

Og Husets Efterretningskomite og Husets og Senatets Justitskomiteer er tæt på sporet af, hvad FBI i øvrigt gjorde med det og for det.

* Politico rapporterede, at Husets Efterretningskomite har beviser, der muligvis viser, hvorfor FBI-chefrådgiver James Baker blev degraderet dagen efter at have gjort vicedirektør Andrew McCabe selskab med vidneforklaring for komiteen. Baker, mener de, kommunikerede med journalist David Corn, før Corn blev den første til at offentliggøre påstandene i det britiske dossier, i magasinet Mother Jones den 31. okt., 2016. Corn havde selv interviewet Christopher Steele: »[En] tidligere senior efterretningsofficer for et vestligt land, og som var specialist i russisk kontraefterretning, siger til Mother Jones, at han i løbet af de seneste måneder til Bureauet har leveret memoer, baseret på sine seneste interaktioner med russiske kilder, som hævder, at den russiske regering i årevis har forsøgt at inddrage Trump til egne formål og assistere Trump – og at FBI udbad sig flere informationer fra ham.« Men Corn tilføjede i sin artikel fra 31. oktober, 2016: »En amerikansk seniorembedsmand, der ikke er involveret i denne sag, men er bekendt med den tidligere spion«, fortalte ham, at spionen »har været en troværdig kilde, og det er dokumenteret, at han giver pålidelig, følsom og vigtig information til den amerikanske regering«.

Republikanere fra Repræsentanternes Hus sagde til Politico, at denne embedsmand var FBI’s Baker, der således havde fremprovokeret den første offentliggørelse af den britiske agent Steeles påstande mod Trump.

* The Nation skrev i en lang gennemgang i 2017 af »Mediernes uredelighed om Russiagate« af Aaron Mate den 23. dec.: »Grundlaget for de ’bogstavelig talt uimodsagte sandheder’ i årets største historie er fortsat rapporten fra januar 2017 fra DNI, som beskyldte Rusland for at hacke Demokratiske e-mails og bruge sociale medier til at øve indflydelse på valget i 2016. Og alligevel erkender rapporten åbenlyst, at ’dens konklusioner ikke har til hensigt at antyde, at vi har beviser, der viser, at noget er en kendsgerning’. Næsten et år senere har vi stadig ikke set det mindste bevis.«

Foto: Den særlige anklager Robert Mueller, der leder efterforskningen af præsident Donald Trump.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*