Kontakt os: +45 53 57 00 51 eller si@schillerinstitut.dk

Tiden er kommet til at begrave Muellers
kupforsøg, så USA kan komme med om bord
i den Nye Silkevej

Tiden er kommet til at begrave Muellers
kupforsøg, så USA kan komme med om bord
i den Nye Silkevej
image_pdfimage_print

Leder fra LaRouche PAC, USA, 5. dec., 2017 – Kupforsøget mod Trumps præsidentskab, som orkestreres af den særlige anklager Robert Mueller efter et manuskript fra britisk efterretning, tager vand ind til højre og venstre og er nu i alvorlig fare for helt at synke. I takt med, at der kommer flere og flere beviser frem for dagens lys om den centrale rolle, som spilles af FBI-topagent, og makker til Mueller, Peter Strzok, og om relateret aktivitet fra ’Få ram på Trump’-specialstyrken, der klart har overskredet grænsen fra det blot beskidte og tvetydige til deciderede forbrydelser mod forfatningen, går det op for Mueller et al., at, hvis det ikke lykkes for dem, vil de snart selv ende i fængsel.

Krav om en afslutning af anti-Trump-heksejagten vokser i medierne, inklusive i et indlæg i dag i Wall Street Journal, underskrevet af redaktionen, og som insisterer, at »Offentligheden har ret til at vide, om [britisk efterretnings] Steele-dossier var anledningen til Comeys kulegravning, og om det førte til nærgående aflytning af regeringen«. WSJ’s redaktører skriver, at de betvivler »hr. Muellers evne til at gennemføre en fair og troværdig kulegravning af FBI’s anselige andel i Rusland-Trump-dramaet«.

Men, det er ikke nok blot at udskyde Muellers bestræbelser, eller endda alvorligt skade dem. De skal begraves. Til dette formål har EIR annonceret, at andet oplag af dets specialrapport, »Robert Mueller er en umoralsk, juridisk morder: Han vil gøre sit job, hvis I giver ham lov«, snarest bliver udgivet.

Den bydende nødvendige grund til dette er at skabe de betingelser, under hvilke USA kan gå sammen med Kina, Rusland og andre nationer i opbygningen af den Nye Silkevej, til fordel og gavn for hele menneskeheden. Som Helga Zepp-LaRouche i samtale med sine medarbejdere i dag sagde:

»Lande, der ikke samarbejder med Bælte & Vej Initiativet, vil blive kørt ud på sidelinjen, til skade for deres egne befolkninger.«

Zepp-LaRouche forklarede, at der er tektoniske skift i gang på globalt plan, med det gamle, transatlantiske finanssystems, med dets spekulation, undergang, og den hastige fremvækst af det nye system, Bælte & Vej Initiativet.

»Der finder en utrolig dynamik sted«, rapporterede Zepp-LaRouche.

»Der finder konferencer sted hver dag, hvor flere lande, flere kræfter, flere foretagender og industrier tilslutter sig dette Nye Paradigme. Den japanske premierminister Abes erklæring om, at Japan vil samarbejde med Bælte & Vej, er virkelig vigtig. Lande, der ikke samarbejder, vil blive kørt ud på sidelinjen, til skade for deres egne befolkninger.

Denne kinesiske politik er ikke imod nogen nation, og den udgør heller ikke på en eller anden måde en konflikt mellem USA og andre lande. Dette her drejer sig om at gå med i fremtiden; om at gå med i et absolut fantastisk perspektiv. Den tidligere rumænske astronaut, Dumitru-Dorin Prunariu, har netop udtalt, at, ’efter Bælte & Vej Initiativet tror jeg, at Kina har et galaktisk initiativ i tankerne’. Dette er absolut tidens ånd.

Vores kampagne fokuserer på Lyndon LaRouches Fire Love, på LaRouches økonomiske metode, på USA’s tilslutning til den Nye Silkevej og på USA’s samarbejde med andre lande om rumforskning. Og jeg mener, dette er et perfekt tidspunkt til at forvandle hele USA til en optimistisk kampagne. Dette kan blive til den absolut afgørende kraft for hele USA. Tiden er kommet til at forsvare præsidenten, besejre kuppet, besejre Det britiske Imperium og til at gå ind i en fuldstændig ny og fremgangsrig, skøn fremtid. Jeg mener, dette er et vidunderligt perspektiv.«

Lyndon LaRouche, på sin side, opsummerede den strategiske situation og de opgaver, der ligger foran os, på følgende vis:

»Der kan gøres mere. Vi har midlerne til at gøre det. De er i vore hænder. Tag dem, og skab det, der må gøres. Handl på det!«

Foto: Tidligere direktør for FBI, Robert Mueller, besøger Estland, 14. februar, 2012. (USA’s Ambassade i Tallinn)

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*